“10%” – Kaytranada feat. Kali Uchis

Kada ti je potreban još jedan podsetnik da voliš sebe, samo zapevaj: “I wake up, it’s so good to be me / I look in the mirror, it’s good to see me”. Inače, ova pesma je savršen spoj disco, pop i house ritma koji će te sigurno razbuditi i pokrenuti, a na trenutak ćeš možda poželeti i da si u omiljenom klubu, a ne na putu za posao!

“For Once in My Life” – Stevie Wonder

Ako bismo koncept zahvalnosti morali da opišemo jednom pesmom – to bi bila ova. “As long as I know I have love I can make it” – u potpunosti smo saglasni sa tobom, Stevie!

“1991” – Azealia Banks

U redu, ova pesma se verovatno bolje slaže uz koktel, a ne uz prvu jutarnju kafu u ruci, ali poenta je da te razbudi i pokrene, a upravo to nam je potrebno skoro svakog jutra!

“John, I’m Only Dancing” – David Bowie

Potrebno ti je malo motivacije i ohrabrenja dok se spremaš za novi posao, važan sastanak ili neki drugi bitan događaj? Potreban ti je je neko da ti kaže da ti to možeš? To je ova pesma. Veruj nam, to je ova pesma!

“Good Morning” – John Legend

Savetujemo da ovu pesmu ipak ostaviš za vikend. Johnov divan glas će te toliko opustiti i ušuškati da ćeš ipak želeti da ostaneš u krevetu još koji minut duže…

“Ordinary Pleasure” – Toro Y Moi

Počinje polako i nežno, a potom se pretvara u pesmu uz koju ćeš želeti da igraš! Fin izbor za budilnik, možda?

“Gnarciss” – Jeff Parker

Prava poslastica za ljubitelje džeza. Čak, vrlo je verovatno da će i oni koji (misle da) ne vole džez ostati očarani ovim divnim zvukom! Da, džez je definitivno jedan od boljih izbora za početak dana – pokušaj!

“She Moves in Her Own Way” – The Kooks

Uz ovu pesmu sve deluje tako lepo, lako i srećno. A to je #mood koji želimo kako ujutru tako i tokom celog dana!

“If Only” – Raveena

Lenja jutra na suncem okupanoj terasi, dok se u pozadini mešaju mirisi leta, omiljenog doručka i osvežavajućeg ceđenog soka – e to je ova pesma!

“Burning Up” – Donnell Pitman

Smatraj ovu pesmu obaveznom disco numerom za podizanje morala i teranje na akciju – od ranog jutra!

Naslovna fotografija: instagram.com/urbanoutfittershome

Ivana

Comments