#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

“P.S. Volim te”: Šta kada nekog više nema?

“P.S. Volim te”: Šta kada nekog više nema?

“P.S. Volim te” (P.S. I Love You) predstavlja priču zbog koje nam se srce stegne, ali u isto vreme nam pokazuje koliko kreativna i velika ljubav može da bude.

Sve izgleda savršeno. Dugogodišnja veza, venčanje, zajednički život. A onda se sve sruši kao kula od karata. Holi Kenedi (Holly Kenedy) koju igra Hilari Svonk (Hilary Swank) nije očekivala da će njenu sreću prekinuti smrt čoveka koga je najviše u životu volela. Džerard Batler (Gerard Butler) kao Džeri Kenedi (Gerry Kennedy) pojavljivao se samo u prvim sekvencama filma, ali je za svoju voljenu uradio nešto što smo zapamtili sve dok na ekranu nije pisalo: kraj.

Znao je da umire, i želeo je da i nakon njegove smrti Holi ne ostane sama. Unapred je isplanirao kako će joj pomoći. U određenom vremenskom intervalu slao joj je pisma i uputstva šta, kada i kako treba da radi. A na kraju svakog pisma stajalo je: P.S. Volim te. Pomogao joj je da shvati da neće živeti večno i da treba da iskoristi svaki dan svog života, makar to značilo i da neko drugi zauzme njegovo mesto.

psiloveyou2 P.S. Volim te: Šta kada nekog više nema?

Ljubav i nakon smrti

Ovo je u realnosti malo verovatno. Ali dok gledate ovaj film, može vam pasti na pamet kako da na inovativan način pokažete voljenoj osobi koliko vam je važna.


Ivana Vukić se školuje za posao novinara. Jedna je od retkih koja obožava svoju buduću profesiju. Ne može da zamisli dan bez ljubavi, dragih ljudi, svog hrčka i fakulteta. Nadahnjuje je muzika Yann-a Tiersen-a, drame Biljane Srbljanović i dokumentarci. Želja joj je da jednog dana osnuje humanitarni fond i da stekne toliko iskustva kako bi definisala životnu filozofiju poput one Meše Selimovića u knjizi “Derviš i smrt”. “Čovek je proklet i žali za svim putevima kojima nije prošao.”

Editors choice