Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

“Volim te!” Adrenalin je jurio vašim telom, grlo se osušilo, glas vam je zadrhtao, a dlanovi su se nekontrolisano znojili. Kada ste izgovorili ove dve čarobne i teške reči, osetili ste olakšanje i novootkrivenu bliskost sa izabranikom/izabranicom svog srca. Zakoračili ste na jedan novi put popločan sigurnošću.

“Volim te!” i nakon milion ponavljanja ne može da izbledi. Kada je u pitanju prava i iskrena ljubav, naravno. Ali ukoliko želite da date novi pečat izjavljivanju ljubavi, evo nekoliko predloga koji mogu da pokrenu vašu kreativnost.

SLIKA 112 P.S. Volim te!

Pez bombonice uz poruku - idealan poklon

Skrivene poruke

Jednog jutra ste se probudili pored voljene osobe i shvatili da toliko kasnite u izvršenju sopstvenih obaveza da imate vremena samo da se obučete i izletite iz stana. Ne želite da probudite svoju drugu polovinu. Umesto toga uzimate olovku i pišete poruku. Lepite je iznad šporeta zato što znate rutinu svoje drage/dragog da najpre kuva kafu, pa tek onda sve ostalo. Dok izlazite iz stana već zamišljate njen/njegov osmeh. Neka ovo postane vaša mala navika! Lepite poruke na skrivenim, ali ipak vidnim mestima. Neka to bude unutrašnja strana od vrata ormana, ogledalo u kupatilu, laptop, cipelarnik, kuhinja, knjiga. Mogućnosti su mnogobrojne!

Putokaz

Kupite marker, nabavite hrpu papira i slušajte vremensku prognozu kako vam kiša ne bi poremetila planove. Kiša jeste romantična, ali za ovaj poduhvat se ne preporučuje. Na svaki od papira napišite neke samo vama dvoma znane rečenice, reči, datume, simbole. Sigurna sam da dobro poznajete put kojim vaša ljubav prolazi kada ide na fakultet, posao, omiljeni kafić. Na svako slobodno drvo, banderu, ili izlog lokala (upitajte za pomoć radnike u istim, sa oduševljenjem će vam izaći u susret) okačite po jedan papir. Zamislite samo kakvu ćete reakciju izazvati? Na kraju puta možete i da sačekate nju/njega. O, taj zagrljaj ćete dugo pamtiti!

SLIKA 213 P.S. Volim te!

A koliko razloga vi možete da nabrojite?

Ljubavna tegla

Imate hiljadu i jedan razlog zašto baš volite tu jednu osobu. Rupicu na obrazu, facu koju pravi dok kija, način na koji jede… Napišite sve stvari koje volite kod nje/njega na male papire, svaki papirić na sredini vežite mašnicom tako da se sadržaj poruka ne vidi. Sve ovo ubacite u teglu i poklonite! Možete i ostaviti na polici na kojoj stoji televizor, pa da npr. on to zapazi baš kada se udobno zavali da odgleda utakmicu. Dok čita sve to, znaće koliko mu je stalo do vas, a i nije isključeno da će ipak pogledati reprizu utakmice!

Serenada

Dobro, prošlo je vreme pevanja pod prozorom. Nažalost. Ali ovu staru tradicuju možete modifikovati tako da odgovara savremenom dobu. Napišite sami tekst pesme ili ljubavno pismo koje ćete čitati dok se neki lagani instrumental čuje sa zvučnika. Pritom ne morate biti ispod prozora voljene, već u udobnosti sobe. A ako se ipak odlučite za serenadu (navijam za to) samo se postarajte da vas neko od komšija ne polije vodom. Mada, svi će blagonaklono gledati na ovaj potez. Vaše pevačko umeće sigurno neće biti ocenjivano.

Sve ostalo

Sve što vam padne na pamet – uradite! Poklonite cveće, poklon, napravite večeru, zatvorite oči, ljubite se, istetovirajte, napišite grafit, vodite ljubavni dnevnik, skočite iz aviona sa padobranom, čuvajte sve ulaznice, račune iz kafića gde ste zajedno bili, napravite penušavu kupku, pospite krevet laticama ruža… Sve dolazi u obzir!

Budite originalni i svoji. Potrebno je samo malo volje i želje da izmamite uzdah. Novac i patetika se ne podrazumevaju!


Ana Petković voli sunce, ljubav joj je glavni pokretač, a inspiraciju nalazi u sitnicama. Malo joj je potrebno za sreću. Život grli obema rukama. Menjala bi omiljene cipele za kutiju Medenog srca ili kesicu Čoko smokija. I da, misli da zna sve k’o matora.

Editors choice