Klub Bitefartcafe ovog vikenda, 7. i 8. oktobra, otvara šesnaestu zimsku sezonu, simbolično nazvanu”paralelni Beograd”. Ovo prestoničko kultno mesto postalo je mesto okupljanja ljubitelja dobre i kvalitetne muzike, razigranih, raspevanih i nasmejanih ljudi, mesto gde se uz zabavu zaboravljaju neke ružne stvari iz svakodnevice. Upravo po tome je nova sezona i dobila ime.

Ekipa kluba Bitefartcafe je odlučila da ovu pozitivnu energiju širi i van zidova kluba, te je pozvala sve pozitivne ljude da pišu o lepim dnevnim dešavanjima uz hašteg #paralelnibeograd, koje će onda podeliti na stranici Bitefartcafe na fejsbuku.

MONT Paralelni Beograd u klubu Bitefartcafe

Klupsku sezonu otvaraju najbolji kaver bendovi, pa će u petak energični Makao razbuditi uspavane kukove popularnim MTV i house hitovima, a u subotu Joca Ajkula i atrakcija o kojoj priča ceo grad, Gift, unose glamur u svirku punu naboja.

Novina u ovogodišnjem programu kluba je Musicology Barcaffe Sessions, serija koncerata koja će se od oktobra do maja 2017. godina održavati u Bitefartcafeu. Prvi koncert iz serijala Brand New Heavies je održan 5. oktobra u krcatom klubu Bitefartcafe, dok će u narednom periodu nastupiti Cristina Branco, Jose James, Hindi Zahra, Gregory Porter i Meshell Ndegeocello. Karte su u prodaji na svim prodajnim mestima eventim i ddtickets, kao i online.

Comments