Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/3

Pariz je pored svega ostalog poznat i kao grad u kom kao turista najlakše možeš da upadneš u prave zamke čekanja po redovima, predugih sati ispred muzeja, ili nenormalne gužve koja ti oduzima dragoceno vreme i usporava te. U vrhuncu sezone, određeni delovi grada postaju toliko krcati ljudima da ih lokalci u velikoj meri izbegavaju po svaku cenu. Kao posetilac, nemaš baš taj luksuz da ne obiđeš glavna mesta u gradu, posebno ako si ovde prvi put, ali imaš izbor na koji način da to najefikasnije uradiš, i zato ako ne želiš da propustiš uživanje i obilaske najpopularnijih pariskih četvrti, naš vodič ti može pomoći kako da izbegneš najgore i uživaš u najboljem od Pariza, i šta je okej čime zameniti.

Centar centara iliti Champs-Élysées i Louvre-Tuileries

Luvr

Glavobolja u najavi. Luvr ima toliko fascinantnih i vrednih komada i objekata da dovodi u potpuno paraodksalnu situaciju. Kao prvo, ne možeš obići sve, sve i da sedam dana zaredom svaki dan dolaziš, pogotovo kada uzmeš u obzir i čekanja kako ispred tako i unutar samog muzeja. A s druge strane, nemoguće je i zauvek izbrisati ga sa must see liste. Ipak, ono što svakako treba da uradiš jeste da razmotriš zašto zapravo želiš da ga posetiš, pogotovo ako je vrhunac sezone. Ako je zbog Mona Lize, zaboravi na to jer će gužva oko slike biti toliko nepodnošljiva da nećeš moći ni ceo minut da izdržiš i posvetiš joj se, a kamoli duže kao što zaslužuje. Ako imaš na umu bilo koji drugi rad, onda je predlog da napraviš listu onoga što želiš da vidiš i ideš direktno od rada do rada i napolje. Još bolji predlog je da se umesto u Luvr uputiš u Musée des Arts Décoratifs, odvojeni muzej ali u sklopu palate Luvr. Oni su fokusirani na modu, grafičku i primenjenu umetnost, a njihov gift shop je jedna od najboljih concept radnji.

Tiljerije park (Jardin des Tuileries)

Jardin des Tuileries je mirno mesto za šetnju i uživanje tokom proleća i jeseni, ali na leto postane omiljeno mesto za masu turista, čija buka može da prekine tvoje uživanje na suncu, tako da ukoliko ti treba mesto za osamljivanje i ako ne želiš grupe dece koja se prskaju u fontanama, uputi se na drugo mesto. Za lepu hladovinu i divno zelenilo prvo idi u park kod Palais Royal koji većina turista previdi, ili do Carré Louvois.

Editors choice