Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Partnerova privatnost – šta ne treba da pričate drugima

Partnerova privatnost – šta ne treba da pričate drugima

1/3

Muškarci su jako osetljivi na poveravanje i verovatno mnogo više vrednuju to što vama mogu da kažu i povere stvari koje drugima ne pričaju, pa im je neshvatljivo da biste vi to mogli da podelite sa svojim prijateljicama. Mi često prelazimo granice i razmatramo sa svojim prijateljicama stvari koje on ne da ne bi voleo da one znaju o njemu, nego bi se jako naljutio kad bi znao da znaju. Ovde postoji prirodni nesporazum – mi ne smatramo tajnom i privatnošću, ono što smatraju oni. On recimo, neće imati nikakav problem da snimak koji ste napravili u intimnim trenucima pokaže prijateljima, ili okači na neki porno sajt – to je trofej i treba da se vidi, a to što se u krupnom planu vidi i vaša vagina (i što nejgovi prijatelji znaju da je vaša) njemu uopšte ne smeta. Ako je džentlmen, tražiće od vas odobrenje, a zatim će možda poštovati vaše neslaganje, ili će vas uljudno slagati da to ničije oči osim njegovih videle nisu. Međutim, ako vi kažete svojoj prijateljici da on ima problema u porodici, ili da se bori sa nekim strahovima, ili da ne možete na njega da računate u nekim stvarima, on će to smatrati izdajom.

Za vezu, najbolje je svakako da se svaki oblik privatnosti što bolje sačuva od svakog – ali ponekad nije dovoljno da samo sa partnerom razgovaraš o onome što je među vama. Osetićeš da ti treba neko ko razume tebe, ko je na tvojoj strani i ko će te utešiti makar svojim razumevanjem i brigom, ako ne može da ti da neki koristan savet (a možda i može). Tako da ideja o potpunom čuvanju privatnosti nije baš realna i zato treba da znaš šta je ono što će njega ozbiljno naljutiti – makar zato da bi ga uljudno slagala kako niko ništa o tome ne zna.

Njegovi strahovi i slabosti

Muškarci nerado priznaju svoja osećanja – i pozitivna i negativna, a često ih nisu ni svesni i ne znaju šta osećaju. Ako je on sa vama razgovarao o svojim strahovima i otkrio vam svoje slabosti, ukazao vam je vrhunsko poverenje, koje inače nikome ne ukazuje. Vama je to možda čudno i teško vam je da shvatite zašto to za njega ima takvu težinu, kad vi na dnevnom nivou delite svoja strahovanja i priznajete svoje slabosti svima oko sebe, prijateljima, porodici, kolegama… Ne pokušavate da sakrijete svoja osećanja i stalno ste u vezi sa njima, pa ih i ne smatrate nikakvom tajnom – ona ne narušavaju vašu ženstvenost ni na koji način. Kod muškaraca je suprotno – osećanja nisu muževna stvar i kad ih već priznaju i povere vam ih, oni žele da to priznanje ostane među vama. Teško da može da zamisli da ste vi o tome razgovarale sa prijateljicom sa puno razumevanja i da obe smatrate da je to veoma pozitivno što on zna šta oseća i da je vašoj prijateljici drago što imate momka koji ima srce (i ponekad i zna šta je u njemu). On ne želi da neko drugi zna za njegove slabosti, jer ga je sramota i ne oseća se kao muškarac pred tom osobom.

priscilla du preez 234138 unsplash Partnerova privatnost – šta ne treba da pričate drugima

Editors choice