Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Muškarci su jako osetljivi na poveravanje i verovatno mnogo više vrednuju to što vama mogu da kažu i povere stvari koje drugima ne pričaju, pa im je neshvatljivo da biste vi to mogli da podelite sa svojim prijateljicama. Mi često prelazimo granice i razmatramo sa svojim prijateljicama stvari koje on ne da ne bi voleo da one znaju o njemu, nego bi se jako naljutio kad bi znao da znaju. Ovde postoji prirodni nesporazum – mi ne smatramo tajnom i privatnošću, ono što smatraju oni. On recimo, neće imati nikakav problem da snimak koji ste napravili u intimnim trenucima pokaže prijateljima, ili okači na neki porno sajt – to je trofej i treba da se vidi, a to što se u krupnom planu vidi i vaša vagina (i što nejgovi prijatelji znaju da je vaša) njemu uopšte ne smeta. Ako je džentlmen, tražiće od vas odobrenje, a zatim će možda poštovati vaše neslaganje, ili će vas uljudno slagati da to ničije oči osim njegovih videle nisu. Međutim, ako vi kažete svojoj prijateljici da on ima problema u porodici, ili da se bori sa nekim strahovima, ili da ne možete na njega da računate u nekim stvarima, on će to smatrati izdajom.

Za vezu, najbolje je svakako da se svaki oblik privatnosti što bolje sačuva od svakog – ali ponekad nije dovoljno da samo sa partnerom razgovaraš o onome što je među vama. Osetićeš da ti treba neko ko razume tebe, ko je na tvojoj strani i ko će te utešiti makar svojim razumevanjem i brigom, ako ne može da ti da neki koristan savet (a možda i može). Tako da ideja o potpunom čuvanju privatnosti nije baš realna i zato treba da znaš šta je ono što će njega ozbiljno naljutiti – makar zato da bi ga uljudno slagala kako niko ništa o tome ne zna.

Njegovi strahovi i slabosti

Muškarci nerado priznaju svoja osećanja – i pozitivna i negativna, a često ih nisu ni svesni i ne znaju šta osećaju. Ako je on sa vama razgovarao o svojim strahovima i otkrio vam svoje slabosti, ukazao vam je vrhunsko poverenje, koje inače nikome ne ukazuje. Vama je to možda čudno i teško vam je da shvatite zašto to za njega ima takvu težinu, kad vi na dnevnom nivou delite svoja strahovanja i priznajete svoje slabosti svima oko sebe, prijateljima, porodici, kolegama… Ne pokušavate da sakrijete svoja osećanja i stalno ste u vezi sa njima, pa ih i ne smatrate nikakvom tajnom – ona ne narušavaju vašu ženstvenost ni na koji način. Kod muškaraca je suprotno – osećanja nisu muževna stvar i kad ih već priznaju i povere vam ih, oni žele da to priznanje ostane među vama. Teško da može da zamisli da ste vi o tome razgovarale sa prijateljicom sa puno razumevanja i da obe smatrate da je to veoma pozitivno što on zna šta oseća i da je vašoj prijateljici drago što imate momka koji ima srce (i ponekad i zna šta je u njemu). On ne želi da neko drugi zna za njegove slabosti, jer ga je sramota i ne oseća se kao muškarac pred tom osobom.

priscilla du preez 234138 unsplash Partnerova privatnost – šta ne treba da pričate drugima

Editors choice