Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Nezrelo je biti pasivno-agresivan, ne rešava problem, ne donosi ništa konstruktivno, čak ti ne pomaže ni da se istreseš, pa da ti bude malo lakše i da se posle pokaješ što si takva svađalica, a zatim da se izvinjavaš i miriš. Ali ako ne pronalaziš maksimalnu zabavu u dramljenju, razbijanju posuđa , obaranju pokućstva i seksu pomirenja, onda razradi suptilne taktike pasivne agresije i gurni svog partnera u očaj. Heh, sigurno je zaslužio.
Kad te pita šta ti je, počni sa “nije mi ništa”. Ah, slatkog li načina da mu natrljaš na nos svoj potisnuti bes i dovedeš ga u situaciju da te dalje ispituje i upada sve dublje u konfuziju praćenu osećanjem krivice. Ali to je samo jedna varijanta. Da prođemo kroz osnovne manipulativne tehnike pasivne agrasivnosti.

Svejedno mi je

On zna da si nešto ljuta na njega i pretpostavlja šta je u pitanju. Pokušava da ti priđe i da se iskupi, tako što ti nudi neki sadržaj koji bi ti inače prijao. Hoće da spremi večeru, pita te koji film želiš da gledate, predlaže šetnju… Napravi mrzovoljnu facu nezadovoljne kraljice, koja svog ljubimca ovog puta neće baciti lavovima, jer je veoma velikodušna i reci “svejedno”. A onda uživaj u tome kako mu se crte lica zatežu i okamenjuju, dok pokušava da shvati šta mu zapravo govoriš i šta dalje da radi sa tom informacijom. Osećanje krivice u njemu raste zajedno sa osećanjem besa i frustracije, a ti tačno znaš do koje granice možeš bezbedno da ga guraš.

Zašto je starim dušama teško da pronađu partnera5 Pasivno agresivni načini da partneru kažeš nije mi ništa – sa maksimalnim učinkom

Editors choice