WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

SOS za “one dane”: Saveti kako da lakše podneseš menstruaciju

Makeup trendovi koje Parižanke obožavaju

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Ukoliko si umorna od “ludih” žurki, ovde možeš da uživaš u dobrim svirkama i opuštenoj atmosferi

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

Šta žene koje su dobro organizovane rade bolje od tebe?

1/3

Nezrelo je biti pasivno-agresivan, ne rešava problem, ne donosi ništa konstruktivno, čak ti ne pomaže ni da se istreseš, pa da ti bude malo lakše i da se posle pokaješ što si takva svađalica, a zatim da se izvinjavaš i miriš. Ali ako ne pronalaziš maksimalnu zabavu u dramljenju, razbijanju posuđa , obaranju pokućstva i seksu pomirenja, onda razradi suptilne taktike pasivne agresije i gurni svog partnera u očaj. Heh, sigurno je zaslužio.
Kad te pita šta ti je, počni sa “nije mi ništa”. Ah, slatkog li načina da mu natrljaš na nos svoj potisnuti bes i dovedeš ga u situaciju da te dalje ispituje i upada sve dublje u konfuziju praćenu osećanjem krivice. Ali to je samo jedna varijanta. Da prođemo kroz osnovne manipulativne tehnike pasivne agrasivnosti.

Svejedno mi je

On zna da si nešto ljuta na njega i pretpostavlja šta je u pitanju. Pokušava da ti priđe i da se iskupi, tako što ti nudi neki sadržaj koji bi ti inače prijao. Hoće da spremi večeru, pita te koji film želiš da gledate, predlaže šetnju… Napravi mrzovoljnu facu nezadovoljne kraljice, koja svog ljubimca ovog puta neće baciti lavovima, jer je veoma velikodušna i reci “svejedno”. A onda uživaj u tome kako mu se crte lica zatežu i okamenjuju, dok pokušava da shvati šta mu zapravo govoriš i šta dalje da radi sa tom informacijom. Osećanje krivice u njemu raste zajedno sa osećanjem besa i frustracije, a ti tačno znaš do koje granice možeš bezbedno da ga guraš.

Zašto je starim dušama teško da pronađu partnera5 Pasivno agresivni načini da partneru kažeš nije mi ništa – sa maksimalnim učinkom

Editors choice