Šta uraditi sa golim muškarcem? Smešno zvuči, ali je to zapravo jedno suštinsko pitanje! Naravno, ne plašite se, u pitanju je vaš muškarac i problem njegovog zadovoljenja! A zna se šta njega do daske pali. Pa šta, nećete ga valjda ostaviti tako golog i ne uraditi mu ništa?!

Dobro, sad kada smo konstatovali neobučenost vašeg muškarca, možemo da pređemo na stvar. U nekim od prethodnih tekstova bilo je reči o tome kako zadovoljiti nas, oh-bože-nikako-i-nikad-zadovoljne žene, pa je red da se malo posvetimo i našim jadnim i napaćenim jačim polovinama, odnosno, da im se odužimo što nas tako lepo tretiraju, čuvaju, maze i paze.

Ne brinite, znamo mi šta vama treba i šta volite i šta vas pali. Vas je lako pročitati i skontati. Dakle, evo nekoliko predloga koji će mu se garantovano dopasti:

– Prikradite mu se iza leđa i priuštite mu dobar hand job. Naravno, on to može i sam, pa zato dodajte par stvari koje mu fale prilikom masturbiranja – ljubite ga po vratu, nežno prelazite jezikom po ušnoj školjci ili mu šapnite po koju “prljavu” rečenicu.

– On je go – budite i vi! Možda nikada nije imao priliku da vas lepo odmeri, stoga, priuštite mu to zadovoljstvo. Pa se kasnije prepustite strastima!

– Vežite mu oči. A onda radite šta vam je volja! Ljubite, grickajte, mazite… Izludeće ga neznanje gde ćete ga sledeće “napasti”!

slika 162 Pažnja, pažnja, golać na vidiku!

Priredite svom dragom nezaboravno iskustvo

– Iskoristite odsustvo odeće i tuširajte se zajedno. Voda, sapunica, glatka tela koja klize jedno o drugo su savršeni dodaci strasnom ljubljenju. Možda još i nečemu…

– Izađite iz spavaće sobe. Istražujte. Pronađite novo omiljeno mesto. Znate već za šta!

– Izmasirajte ga. Koristite mirišljava ulja, a možete upotrebiti i sveće, čisto da dočarate atmosferu. Kada se skroz opusti, pređite na akciju i oralno ga zadovoljite. Biće oduševljen!

– Posvetite se sebi i svom zadovoljenju. Bilo da gleda ili se i sam pridruži, to je dobra fora i muškarci se na to pale. Baš.

– Izazivajte ga. Znate šta želi da mu radite, ali namerno okolišajte. Naterajte ga da moli! Izludećete ga!

slika 246 Pažnja, pažnja, golać na vidiku!

Recite mu kratko i jasno: “Želim te odmah!”

– Vežite ruke jedno drugom i prepustite se istraživanju partnerovog tela samo usnama i jezikom.

– Budite direktne: “Želim te. Odmah!”

– Seksi igračke nisu samo za žene. (Mislim, pre svega, na vibrator.) Isprobajte ih na svom partenru, pokažite mu da i njemu može biti zanimljivo.

– Budite pomalo grube. Uštinite ga za bradavicu, ujedite za vrat ili noktima malo jače (ali ne preterano) prelazite po njegovim leđima.

– Kada se najmanje nada i kada radi nešto sasvim drugo, zaskočite ga i priredite mu nezaboravan seks na brzaka. Fora je u iznenađenju!


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Comments