Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

“Perl Harbur”: Ljubavni trougao

“Perl Harbur”: Ljubavni trougao

“Perl Harbur” (Pearl Harbor) je potresna priča o prijateljstvu i ljubavi u ratnim vremenima.

Ben Aflek (Ben Affleck), Džoš Hartnet (Josh Hartnett) i Kejt Bekinsejl (Kate Beckinsale) sjajno su odigrali uloge koje su im dodeljene. Dvojica najboljih prijatelja koje ništa na svetu nije moglo da rastavi. A onda se pojavila jedna lepotica i desio se rat. Rejf (Ben) i Evelin (Kejt) se upoznaju sasvim slučajno i ubrzo se zaljubljuju. Međutim, Rejf se prijavljuje da volontira kao vojnik u Londonu, dok Deni (Džoš) ostaje u Tenesiju. Nakon što je primila informaciju da je Rejf poginuo na zadatku, počinje intenzivnije da provodi vreme sa Denijem. Epilog ove bliskosti je poznat – zaljubljuju se jedno u drugo.

perlharbor2 Perl Harbur: Ljubavni trougao

Ljubav je planula - Deni i Evelin

Međutim, informacija o Rejfovoj smrti bila je pogrešna. On se pojavljuje, ali ubrzo shvata kako stoje stvari. Dovoljan razlog da se jedno čvrsto prijateljstvo prekine. Ipak, sudbina nas uvek iznenadi. Čuveni napad na luku Perl Harbur spojio je dva prijatelja u odbrani svoje države. Međutim, rat podrazumeva i žrtve. Ovog puta to je bio Deni, koji je, kako bi zaštitio svog najboljeg prijatelja, primio metak umesto njega.

Sve se vratilo u normalu, Rejf i Evelin su ponovo zajedno i odgajaju dete čiji je otac upravo Deni. Koliko god ovo izgledalo licemerno, sve troje su pokazali koliko prijateljska ljubav može biti jaka i na kolike je žrtve spremna.


Ivana Vukić se školuje za posao novinara. Jedna je od retkih koja obožava svoju buduću profesiju. Ne može da zamisli dan bez ljubavi, dragih ljudi, svog hrčka i fakulteta. Nadahnjuje je muzika Yann-a Tiersen-a, drame Biljane Srbljanović i dokumentarci. Želja joj je da jednog dana osnuje humanitarni fond i da stekne toliko iskustva kako bi definisala životnu filozofiju poput one Meše Selimovića u knjizi “Derviš i smrt”. “Čovek je proklet i žali za svim putevima kojima nije prošao.”

Editors choice