Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

U prethodnom delu smo se upoznali s Vesterosom. I sa njegovim prevrtljivim lordovima, lažljivim vlastodršcima, kurvama i junacima.

Pad debelog kralja i stavljanje krune na plod incestoidne veze, dovodi do buđenja primirenih velikih kuća. Borba za presto počinje. Ako je ikada i prestajala.

Brat protiv brata, magije protiv čelika, spletke protiv časti. Dok zemlja krvari i umire.

Kralj na Severu mudro pobeđuje, ali je u opasnosti da izgubi sve koje voli. Gvozdeni kralj želi dugo očekivanu osvetu, a njegov sin će morati da pokaže da li je sazdan od gvožđa i soli ili trave i snega.

Kraljeva luka je u rukama polu-čoveka. Njegovo oružje nije mač, već um. Igra se preokrenula, omraženi je sad onaj koji odlučuje o sudbini svih.

Dok se bitke vode preko celog kraljevstva, vatreni znak na nebu vodi Poslednju krv zmaja preko zelenog mora. Da li će joj pomoći oni koji ne umiru, trgovački prinčevi ili proročice koje ne pokazuju svoje lice? Ono što je prati previše je vredno da bi bilo kome verovala.

imgA Clash of Kings5 Pesma leda i vatre: Sudar kraljeva

Ko će pobediti u krvavoj bici i pohodu na Gvozdeni presto?

Dok je jedna princeza zatočenik u zlatnom kavezu, druga je miš u najozloglašenijem dvoru svih 7 kraljevstava.  Princ je danju dečak a noću vuk, danju odgovoran, noću slobodan. Da nađe ravnotežu, pomoći će mu dečak koji sanja zelene snove.

Kraljevstvom jure vojske šest pretendenata na presto, svaka nemilosrdnija od prethodne. Kada se kraljevi sudare, pobednik će biti onaj kome ništa sem prestola nije bitno. Crvena čarobnica će možda biti ključ za dobijanje krune, ali je njena cena prevelika. Slobodni narod prelazi Mesečeve planine, a jedino im na putu stoji kopile. Kako prekršiti zakletvu, a ne prekršiti je?

Dama je napustila vukove, ali oni i dalje trče severom, a priče o njima idu na sve strane kraljevstva.

Nekada najslavniji vitez, sada je zatočenik reka. A nekada vitez Duge, sada je devojka zakleta udovici Severa.

Dok mrtvi ustaju, izdajstva se kroje, a mračne utvare se rađaju. Vrane su napustile zid, a niko ne zna šta divlji narod traži. Da li će rasuti Starkovi ikada ponovo videti Zimovrel, i kakve tajne kriju nove lordovske kuće, saznajemo u drugom delu serijala Pesma leda i vatre.

HBO-ova ekranizacija druge knjige iz serijala nam stiže na proleće 2012 kao “Game of Thrones: Season 2”


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje: “Boj se ovna, boj se govna, kad ćeš živeti?”

Editors choice