Umetnost oslikava život – i pored svih filmića koji stižu iz Holivuda, primetićete da ima onih koji imaju prave sličnosti sa stvarnim vezama.

Muškarci, ovih top pet saveta iz holivudskih filmova bi bilo dobro da zapamtite, bilo da se radi o prvom sastanku ili o dugogodišnjoj vezi.

Nadamo se da nikada nećeš imati devojku sa kratkotrajnim gubitkom pamćenja kao što je slučaj sa Dru Barimur (Drew Barrymore) u ovom filmu – ali se nadamo da ćeš imati Adam Sendlerovu (Adam Sandler) istrajnost. Da su veze lake, svi bismo bili u dejting raju. Međutim, nije tako – biće tragičnih nesporazuma, ludih iracionalnih svađa i nenormalnih naravi. Ali ključ do stizanja iza duge je – nikad ne odustajati. Ako si odlučio da je ona prava za tebe, onda se za nju čvrsto drži – nezavisno od toga koliko cela priča postane loša.

1s1 Pet dejting saveta koje smo naučili iz holivudskih filmova

Ako je prava, nikad ne odustaj – "50 First Dates"

Ovo možda nije uvek istina – ali je definitivno više pravilo nego što je izuzetak. Posle raskida, možda ti nedostaje puno ili je mrziš pa želiš da uradiš nešto kompletno idiotski i napraviš budalu od sebe. Nikada ne radi tako nešto – druga osoba možda i nije loša strana u celoj priči, samo niste imali hemiju. Zbog ovoga ste i raskinuli. Uvek se ovoga setite, postoji razlog zašto je bivša osoba bivša osoba.

2s Pet dejting saveta koje smo naučili iz holivudskih filmova

Bivši ljubavnik je ništa drugo do čista nevolja – "The Wedding Date"

Da biste bili sjajni ljubavnici, morate da imate instant strast – ali osnova ljubavi koja traje je prijateljstvo. Novac, slava i dobar izgled mogu da vas zadovolje samo na neko vreme – ali devojka će ti uvek potrčati u naručje ako umeš da joj se zagledaš u dušu. Ali, naravno, moraš da reaguješ brzo, pre nego što te stavi u drugarsku zonu.

3s Pet dejting saveta koje smo naučili iz holivudskih filmova

Da biste bili sjajan par, morate da budete najbolji prijatelji – "Win a Date with Tad Hamilton!"

I dok prijateljstvo stvara lakšu posvećenost vezi, duga veza gubi strast posle nekog vremena. Kada sve postane jako dosadno, imperativ je pokrenuti stvar! Stiv Karel (Steve Carell) i Tina Fej (Tina Fey) u ovom filmu ulaze u seriju čudnih avantura i ponovo se zaljubljuju. Novina koju mi predlažemo je da odete zajedno na neki put ili isprobate opasan zajednički sport.

4a Pet dejting saveta koje smo naučili iz holivudskih filmova

Ništa ne oživljava strast kao dobra stara avantura – "Date Night"

Gde bi bila prava ljubav bez najboljeg prijatelja da sredi stvari? Koliko god da si zaokupljen svojim životom – nikada ne ostavljaj najboljeg prijatelja, jer su oni osobe koje će ti pomoći na duže staze. Bilo da to uključuje da će te odvesti negde ili će biti onaj ko će te razdvojiti u tuči, ili onaj koji će se prvi zaljubiti u tvoju sadašnju devojku – uvek ti je potreban takav čovek u tvom ljubavnom životu.

5s Pet dejting saveta koje smo naučili iz holivudskih filmova

Uvek ti treba podrška da bi ovo uradio – "Due Date"

Nije da savetujemo da živiš život po filmskim savetima – ali ovi svakako jesu istine muškarčevog ljubavnog života.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments