Hot topics

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/2

Muškarci nisu kao žene. Možemo da kažemo da su vrlo jednostavni ili, kako bi oni to rekli – imaju sređene prioritete. O čemu god da se radi, znamo da sigurno ne provode sate razmišljajući o svakom koraku koji će napraviti. Bilo bi divno kad bi muškarci o dejtovanju razmišljali na isti način kao žene. Ali, najčešće, to nije slučaj. Oni ne šalju skrivene poruke. Ili im se sviđamo ili ne. A ako im se sviđate, verujte mi – znaćete.

Muškarci su vizuelna bića i zaljubljuju se očima. Ako im se dopadamo, želeće opet da nas vide, ali ako ne, velike su šanse da nas neće pozvati. Ako spadaš u ovu drugu kategoriju ili ako se to desilo više od nekoliko puta, evo nekoliko razloga zbog kojih te taj muškarac koji ti se dopao nije više pozvao.

1. Nula hemije

Hemija nije nešto što može da se objasni. Muškarac može da misli da je žena prelepa, lepo obučena, jako slatka, ali iz nekog razloga neće osetiti nikakvu konekciju s njom. Ako nema hemije, muškarac sigurno tome neće dati drugu šansu. Muškarci nisu neodlučni kao žene. Češće nego što ne, već posle prvog puta kada vide nekoga znaće da li tu ima nečega ili ne. Ako nema hemije, jednostavno će se prebaciti na drugu damu.

zašto muškarac ne zove Pet glavnih razloga zbog kojih muškarci ne zovu žene!

2. Bezobrazluk

Ponekad žene zaborave na lepo ponašanje i ponašaju se kako ne dolikuje. Možda muškarac nije ono što si očekivala, pa misliš da je ok da budeš neuljudna. Lično, mrzim kada mi ljudi pričaju ovakve priče. Neki od mojih prijatelja su umeli da na dejtu upoznaju ljude za koje se ispostavilo da su niži ili ružniji nego na slikama (ako je u pitanju onlajn spoj), i kao rezultat toga ponašaju se kao kompletni idioti. Pa ako se tako ponašaš i ti, zašto očekuješ da neko pređe preko tvojih ‘bubica’ i pozove te sutradan?

Editors choice