Zabluda broj 2

Razuzdana plavuša sa silikonskim sisama i istim takvim ustima

Kada je vidiš na porniću prva reakcija je obično: “Au, koja pušačka usta! Svršio bih joj po sisama i ne bi ih vadio iz usta”. Ali ako li ti se desi biti u prilici da sa takvom plavušom uopšte sedneš na piće, jedino što će ti biti na pameti je “koji je bre kurac ovoj devojci?”. Tolika količina silikona je odraz neverovatne nesigurnosti, koja se transformisala u pritajenu histeriju. Njena napućena usta jednostavno traže neki melem za otekline, a sise su zabavne samo prvih par minuta, i možda na prvih par “opipavanja”.

Postoji nekoliko tipova silikonskih devojaka, ali onaj pornićarski je zapravo skup nesrećnih okolnosti i predispozicija. Vidljivih pri svakoj interakciji sa njima. Na kraju više osećaš očinsku potrebu da im pomogneš, nego životinjski nagon da im pocepaš odeću i odvališ ih od…. vođenja ljubavi.

Zabluda broj 3

Monster cock

Džinovski palamar je ženama u najvećem broju slučajeva zabavan za videti, pipati i pokušati da se uzme u usta. Uglavnom je naporan za neki opušten seks, jer žene imaju neki urođen strah za svoje reproduktivne organe. I ne samo reproduktivne, u opasnosti su i želudac, pluća i ostalo na toj liniji. Pa se tokom seksa sa takvom batinom, žene znoje više nego kada čitaju bilo šta pametnije od Paola Koelja ili Isidore Bjelice.

To je donekle i razumljivo. Ni mi ne jedemo hleb tako što ga celog progutamo u jednom zalogaju. Međutim hleb se da iseći na kriške, a kapiram da bi to bilo neprimereno učiniti sa monster alatkom za smirivanje ženske napetosti. I vrlo bolno po vlasnika iste.

car sex Pet glavnih zabluda iz pornića

Zabluda broj 4

Dobre ribe samo misle na seks

Znate ono kako se sve ribe u pornićima daju na keca? Reč, dve sa neverovatno jebozovnom neznakom i dobiješ, pušenje, seks u wc-u noćnog kluba ili “ručni rad” u autobusu kojim ideš na more. Ako si raznosač pica jebeš više nego Džin Simons. E zabluda je da to u stvarnosti nije tako. Ribe se itekako daju na keca posle dve tri progovorene reči. Samo, ne tebi.

I na kraju zabluda broj 5

Ti sa dve ribe. Ne samo da je zabluda da će ti se to ikad desiti u životu, nego je zabluda da je to tako cool kao u pornićima. Obično se one bolje provedu od tebe. Njima je to zabavno i uglavnom se kikoću. Ti obično prvo ne znaš gde bi pre. Posle ne bi ni jednu da uvrediš i gledaš da se ravnomerno baviš sa oba komada mesa. Na kraju neko uvek odradi više, a dobije manje. I to obično budeš ti.

A “valjanje” u troje je opasno po zube i nos jer je obično je tu uvek neka noga ili neki lakat viška. Na kraju imaš čime da se kurčiš pred ortacima smrtnicima, ali i nisi nešto u fazonu da ponoviš to iskustvo.

Nisam hteo da vam pišem o tome kako tokom odličnog seksa u porniću nikad glavnog junaka ne uhvati grč između prstiju na nogama. Pa dok ona viče “TOOO!!! Brže!!” on grize zube i pomera stopalo ne bi li grč prestao, a on doveo ženku do orgazma. Posle zajedničkog krika on se diže i isteže stopalo koje boli k’o đavo, dok ona kontraktrira zgrčena na krevetu sa palcem u ustima.

Ili recimo o tome što kad svršiš potpuno ti je svejedno da li si to uradio u njena usta, na njeno dupe ili sise. Svršio si i samo nek ti se makne s očiju. Da ne pominjem zalivanje spermom, kao da da se ona obnavlja na deset minuta. I još mnogo mnogo drugih.

Eto, dosta za danas. Do sledećeg čitanja.

Preuzeto iz: “Besmislenog dnevnika jednog H8-era”.


Amitz Dulniker u zvezdanom nebu vidi šta ste sve sakrili od sebe i drugih. Zna šta želite, mislite i volite. Zna sve: da ste nesrećni, nesigurni, perverzni i neodlučni. Ako budete dobri, neće to podeliti sa drugima. Amitz je takođe i autor“Besmislenog dnevnika jednog H8-era”.

Comments