Muškarci misle ozbiljno kad izgovaraju neke fraze koje ženama jedino  zvuče – odbrambeno. Uzalud oni pokušavaju da održe poziciju, prednost i dostojanstvo, tamo gde žene misle da se oni ne pitaju ništa.

– Ne znaš šta propuštaš

Kaže mali glavati tip, koji se prillično pristojno i istrajno udvarao, kad je ipak shvatio da nema šanse. Jer ste bile prilično nesklone da ga grubo odbijete, pa ste mu dozvolile da shvati. Zašto na kraju kvari utisak? Pokušava da zadrži makar neku poziciju. Da vas bocne. Možda stvarno ne znate šta propuštate. Zato što ne želite da saznate. Nije valjda pomislio da ćete ga shvatiti ozbiljno i iznenada se predomisliti?

Zašto je veza tako težak posao1 Pet izjava koje žene ne shvataju ozbiljno

– Kad bi samo znala šta bih ti radio

Kako da se žena ne smeje kad ovo čuje? Lakrdijaš! Zar ozbiljno misli da ne znate šta bi vam radio? Ili misli da će vas naložiti to što ste u stanju da zamislite? Ne verujem u ovo drugo. Onaj ko je u stanju da pomisli da vas izazove, ne izgovara ovakve bedastoće. To govore oni koji su sigurni da nemaju šta da izgube, jer im se nikada neće pružiti prilika da vam nešto rade. Takvima volim da kažem da bi mi bilo šta radio, prvo moraš da se nađeš u poziciji da to radiš. Obično oćute. Možda zato što shvate da se oni tu ništa ne pitaju, nego mi. A možda zato što takva izjava prebacuje domet njihovog shvatanja.

Comments