Nitko nam nije ravan kad uronimo u svijet robe, nakita i torbi. Pretjerujemo, kupujemo odjeću na odjeću, torbu na torbu. Prenakrcamo ormare, a opet kad je neki važan izlazak, nemamo što obući. Istražujući i promatrajući svakodnevne dnevne i večernje kombinacije, došli smo do zaključka da je dovoljno posjedovati samo pet modela torbi. Pogledajte koji su to modeli.

Party torbica: Svaka djevojka treba torbicu s lancem ili pismo torbicu za večernji izlazak. Bilo da je crna, kožna, svjetlucava ili zlatna. Da nije previše fancy, niti previše casual. To je praktična torbica, koju ćete nositi od spoja s dečkom, do izlaska s curama.

Slika 150 Pet modela torbi koje svaka žena mora da ima

Torbica Rebecca Minkoff Flirty - savršena za spoj ili kavu s prijateljicama

Velika torba: Torba za svaki dan i sve prigode. Velika je i prostrana, može u nju stati sve vaše potrepštine. Nama ženama najdraža, muškima neshvaćena. Pogodna je za odlazak u kupovinu i svaki dan. Bilo da je od kože, platna ili najlona, u nju stane sve i nosite je svugdje.

Slika 238 Pet modela torbi koje svaka žena mora da ima

Velika torba Madewell Transport - za žene koje vole sve svoje sitnice nosit uza sebe

Večernja torbica: Torbica nosiva za sofisticirane prigode, kao što su vjenčanja i poslovne večere. Izaberite clutch neutralne boje ili boje koje se daju lako kombinirati (crna, zlatna i srebrna).

Slika 331 Pet modela torbi koje svaka žena mora da ima

Predivna torbica Diane von Furstenberg - za profinjene večeri

Klasična torba: Ovu torbu najviše nosite, na posao, u kupovinu… Najbolji izbor je u boji koja se može kombinirati sa svakodnevnom odjećom. Birajte crnu ili bež, najbolje kožnu. Ako želite da torba duže traje, odaberite dizajnersku.

Slika 426 Pet modela torbi koje svaka žena mora da ima

Jednostavna i lako nosiva - torba J.Crew Biennial

Dizajnerska torba: Počnite štedjeti, jer dizajnerska torba je osnova svakog ženskog ormara. Krasi ih kvalitet, a i stil. Osim toga, ovakva torbica nikada neće izaći iz mode, nosit ćete je iz godine u godinu. Ona je vrijedan komad, i svakako morate imati jednu.

Slika 517 Pet modela torbi koje svaka žena mora da ima

Ove godine vrlo moderna torba Chanel Classic u crnoj boji


Minela Đivoje Mama, supruga, starija sestra… Zaljubljenica u modu, knjige, more i dobri stari rock. Nepopravljivi perfekcionista i optimist, vlasnica bloga Stylish Style.

Comments