Ova igra je između dvoje (okej, ako ne računamo grupnjak), pa kako postoje greške sa ženske strane, tako isto greše i muškarci. Da do svega toga ne bi došlo, važno je razgovarati. Uostalom, užitak mora biti obostran. Evo par grešaka koje smetaju ženama.

foto7 Pet muških grešaka u seksu

Poslušajte malo žensku stranu priče i kroz razgovore utvrdite kako da postanete njen omiljeni ljubavnik

Predigra ili skidaj se što pre

Žene mnogo teže dolaze do orgazma, jer partner gori kao plamen već pri prvom dodiru, dok je njoj potrebno mnogo više vremena da bi se zagrejala. Ne žurite. Potrebno je da joj se posvetite u samoj predigri, a ne da je onjušite na minut kao pas i da joj rastrgnete odmah garderobu. Valjda iz čitave priče želite da izađete kao odličan ljubavnik. To nije tako lako. Nema se uvek vremena za predigru, ali kada dođe do toga, potrudite se da tu uradite baš onako kako treba, a ne da razmišljate samo o svom zadovoljenju.

Grudi ili nešto drugo

Muškarci padaju na velike grudi, ništa novo nisam rekla, ali to ne znači da ženama prija da im tokom čitavog procesa trljaš grudi kao da ti je hladno. Šta misliš, da li nju to pali? Postoje žene koje ne vole da osete dodir na svojim grudima, najviše one koje nisu zadovoljne veličinom. Ima onih koje to vole, ali u svemu postoji granica, nemojte preterivati sa ovom aktivnošću, inače ćete dobiti pesnicu u međunožje. Auć.

Brzina ili na ler

Avion je poleteo, posle tri minuta sleteo, let je bio ugodan. Kome je bio ugodan? U redu je, muškarci nekada ne mogu da kontolišu ejakulaciju, ali postoje načini da se ona odloži. Žena baš i nije uvek najsrećnija što se sve završilo posle pet minuta, jer teško da se ona zadovoljila kao i ti, koji si se već okrenuo i hrčeš.

Oralni seks

Nikada ženu ne prisiljavajte na isti. Ne vucite je za kosu da bi to uradila, već dopustite da sve to bude samoinicijativno. Ukoliko ona nije dovoljno opuštena, više ćete osetiti jačinu njenih zuba nego što ćete zaista uživati. Ili jednostavno, krenite vi sa tim zadovoljavanjem, i sami znate da je ženi potrebno više vremena da se opusti.

Žene žele razgovor

Ne fokusirajte se isključivo na vaginu ili na stomak, važno je dobro upoznati žensko telo i zapaziti kada zadrhti, a kada ne reaguje, jer nije svaka tačka toliko bitna, kod svake žene postoji nešto što joj najviše prija. Zato je ponekad važno da o svemu razgovarate, jer ćete tako oboje doći do zadovoljenja, što i jeste poenta čitave priče.


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo.” Elsa Triole

Comments