Muškarci i žene su od drugačijeg materijala satkani, imaju drugačije stavove, razmišljanja i prioritete, ali su jedni drugima nužno potrebni. Glavna i osnovna razlika im je u razmišljanju – žene su odlučnije, odgovornije i brže sazrevaju, zato im teško pada kada se njihov partner ponaša kao dete. Napravili smo listu najčešćih grešaka koje muškarci prave, a od kojih je ženama zlo.

Ne zove te

Stavili smo je na vrh liste, jer je jedna od navika koja nas najviše frustrira još od pamtiveka. Zašto? Zato što se tada osećamo nemoćno, nekako je u naš DNK-a usađeno to da muškarac treba da pozove. Ok, vremena su se promenila, ali ako ste se tek upoznali, on je zgodan, sladak, flertovali ste, uzeo ti je broj i rekao da će pozvati, prošlo je sedam dana, ti stalno gledaš na svoj telefon, ali njega nema. Nije problem da ti načiniš taj prvi korak, prvi poziv, ali to je nešto što bi on trebao da obavi. Možda hemija koju si ti skapirala među vama nije obostrana. Postoji nekoliko razloga zašto nije našao za shodno da okrene tvoj broj:

Zašto je veza tako težak posao1 Pet muških navika koje nas izluđuju

Nije zainteresovan: koliko god bolno zvučalo, najbezbolnije je za tebe! Ako se pomiriš sa tim da mu se nisi dovoljno svidela, izbeći ćeš gomilu muke ni oko čega. Dakle, ovo je najrealnije objašnjenje! Savet: nastavi dalje, drugi će pozvati i biti srećan što će te bolje upoznati!

Comments