Sigurno ste raspoloženi za svađu sa partnerom svaki put kada osetite da je vaš lični prostor ugrožen. Mislim, najmanje što on može da uradi jeste da spere pastu za zube sa lavaboa, zar ne? Ali, je li pametno svađati se zbog sitnica? Nemojte se ni truditi! Predstavljamo vam pet najbesmislenijih situacija oko kojih se parovi svađaju, ali koje uistinu nisu vredne toga. Uzmite papir i olovku i zabeležite kada sve treba da zastanete i duboko udahnete, umesto da poludite.

nc2b09 Pet najglupljih razloga za svađu

Čarape

Da li on stvarno ponovo ostavlja svoje bokserice, pidžamu, farmerke na podu? Ne uzrujavajte se! Šutnite njegove prljave čarape pod krevet (pa niste mu vi služavka) i pokušajte da zaboravite na to. On verovatno nije imao nameru da vas uvredi. U vezi će jedno uvek biti u ulozi Oskara (Oscar), a drugo u ulozi Feliksa (Felix), tako da se tome samo možete nasmejati.

Rešenje: Nabavite jednu korpu sa pregradama, tako da možete podeliti garderobu po bojama (prilično jednostavno) i pokažite mu kako funkcioniše. Potom samo držite palčeve da će ovo upaliti.

Comments