Ove poznate ličnosti nisu dozvolile da ih definiše prošlost nego su verovali u sebe i svoj talenat, te se okrenuli budućnosti i osvojili holivudsko, a i svetsko nebo. Pogledajte o kojim se ličnostima radi.

Šarliz Teron (Charlize Theron)

Ova južnoafrička i američka glumica i manekenka ima tragičnu prošlost. Otac ove oskarovke je bio alkoholičar koji je nju i njenu majku često zlostavljao. Tokom jedne porodične nesuglasice, otac joj je fizički napao majku i pretio obema u tom pijanom stanju. U pokušaju da zaštiti i sebe i ćerku, Teronina majka je upucala i ubila svog muža ispred svoje petnaestogodišnje Šarliz.

šarliz Pet poznatih ličnosti sa neverovatno tragičnom prošlošću

Zlostavljanje, pijanstvo i ubistvo nisu sprečili Teron na putu do uspeha

Opra Vinfri (Oprah Winfrey)

Ova voljena, prepoznatljiva zvezda je imala težak rani život. Dete dva roditelja tinejdžera, u siromaštvu u Misisipiju, Opra se nosila sa ranim razvodom svojih roditelja. Kada se preselila u Viskonsin, bila je iznova i iznova zlostavljana, i to od svojih muških rođaka, počevši od njene devete godine. Zbog trauma, okrenula se drogi, alkoholu i promiskuitetu. Sa 14 je rodila dete, nekoliko meseci ranije pre nego što je bio termin. Sin joj je umro vrlo brzo. Ali, stvari su se u njenom životu znatno promenile kada je dobila mesto novinara u lokalnoj TV stanici.

opra1 Pet poznatih ličnosti sa neverovatno tragičnom prošlošću

Iako zlostavljana u više navrata, Opra je prevazišla traume

Šenaja Tvejn (Shania Twain)

Ova kanadska pevačica je prošla kroz mnoge životne poteškoće. Odrasla je siromašna, u siromaštvu do mere da nisu imali šta da jedu. Izgubila je majku i očuha u automobilskoj nesreći kada joj je bila 21 godina i morala je da izdržava troje mlađih braće i sestara.

Shania Twain Pet poznatih ličnosti sa neverovatno tragičnom prošlošću

Talentom se izborila za slavu

Demi Mur (Demi Moore)

Demi Mur je dete tinejdžera-alkoholičara i bipolarne majke, bez očinske figure. Njen očuh se borio sa još dva posla zbog zavisnosti, što je rezultiralo selidbom porodice preko 15 puta. Roditelji su joj bili alkoholičari koji su fizički zlostavljali jedno drugo. Godine 1980. njen očuh je izvršio samoubistvo. Mur se posrećilo kada je napustila srednju školu, i život joj je krenuo uzlaznom putanjom kada je dobila ulogu u “General Hospital”.

demi moore Pet poznatih ličnosti sa neverovatno tragičnom prošlošću

Izuzetna glumica koja je prebrodila dečje traume i uspela u životu

Kijanu Rivs (Keanu Reeves)

Ovaj ostvareni glumac nosio se sa mnogo životnih poteškoća. Rivsov otac ga je napustio dok je bio dete. Godine 1993. je izgubio dobrog prijatelja Rivera Finiksa (River Phoenix) zbog predoziranosti. U januaru 2000. godine, Rivs i njegova tadašnja devojka Dženifer Sim (Jennifer Syme) sahranili su svoju ćerku Avu (Ava) koja se rodila mrtva. Samo godinu posle toga, Dženifer je izgubila kontrolu za volanom i umrla je na licu mesta u toj automobilskoj nesreći.

Keanu Reeves Pet poznatih ličnosti sa neverovatno tragičnom prošlošću

Glumac vredan divljenja

Kao što vidite, ove poznate ličnosti su se ne samo izborile sa životnim nedaćama nego su postigli i velike uspehe. Želimo im sve najbolje!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

 

Comments