Ona zna i ne sumnja. I ne mora da uči. Nikad nije ni morala, jer je rođena sa tim. To mu dođe nešto kao talenat. Ali, svaki uspeh je 30 posto talenta i 70 posto rmbanja. Dakle, zavrnite rukave i savladajte ono što prirodna kučka ne mora da uči, ali čemu može da vas nauči.

Ona se ne plaši da će ga izgubiti

Gledaj i uči. Strah je ono što suštinski razlikuje tebe i rasnu kučku. Ti imaš srce koje te izdaje, ona ima srce koje radi za nju. Svesna je svoje vrednosti i iz njene perspektive, ako se već radi o gubitku, on je taj koji gubi. Kučka možda realno nema ni 50 posto tvojih vrlina, ali svoj procenat ceni više nego investitor stambeni kvadrat u centru grada.

Kučka drži do sebe

Dostojanstvo se uči. I to je ono što daje cenu kvadratnim centimetrima njene cenjene prisutnosti i dostupnosti. Neće je osvojiti nikakvo nagovaranje. Neće pasti na šarm. Uopšte ništa neće, ne zato što ne želi, ne oseća izazov, uzbuđenje ili glad, nego zato što je tako odlučila. A kad nešto odluči, kučka to sprovede. Njegov pseći pogled je neće omesti u tome, kao ni vredan poklon.

divlja žena Pet pravila koje kučka ne mora da uči
Comments