Svaka duga veza koja ne preraste u brak, okonča se raskidom, a duge veze se ne raskidaju lako. Osim ako jedno od vas dvoje nije našlo nekog sa kim će ubrzo stupiti u brak. Ukoliko ste oboje posle raskida sami, imate povremeno neke polovične emotivne interakcije i neredovan seksualni život, sva je prilika da ćete nastaviti da računate jedno na drugo. Nije lako odreći se dugogodišenjeg prijatelja, bliskosti i uigranog seksa.

Zbog svega ovoga, obraćaćete se jedno drugom u mutnoj zoni prijateljstva, u kojoj se zapravo ne osećate dovoljno dobro. Jer, svaki odnos manji od ljubavnog sa osobom sa kojom ste bili u ljubavi, liči na parastos vezi koju ste imali. Tužno je.

Viđanje sa bivšim je čardak ni na nebu ni na zemlji

Koliko god da ste otvoreni i iskreni jedno sa drugim, sad kad više nemate šta da izgubite, jer ste već prokockali to što ste imali, neka očekivanja i dalje vise u vazduhu. Ako nastavljate da boravite u tom čardaku, rizikujete da dočekate starost u njemu.

Pet razloga da se ne zadržavate u zoni prijateljstva posle raskida Pet razloga da se ne zadržavate u zoni prijateljstva posle raskida
Comments