Pohvalite ga

I kada to kažemo, mislimo – pohvalite ga UVEK! I verujte, nijedan muškarac ne voli da uz sebe ima ženu koja stalno sumnja u njega. Promenio je posao? Potrošio je novac na nešto, po vama, potpuno nepotrebno? Potrudite se da ne “odlepite” i napravite scenu bez obzira koliko vam se neka njegova ideja činila “ludom”. Budite tu za njega i pokažite mu da verujete da može. Iza svakog uspešnog muškarca se ne krije arogantno samostalna žena 21. veka, već jaka žena sposobna za zajednički život, koja pritom nije zaboravila da pre svega treba biti ŽENA.

Slika 123 Pet saveta kako da vaša bajka potraje zauvek

Osmehom i lepim rečima do bajke sa srećnim krajem

Brinite o njemu

Možda muškarci to ne govore, ali zaista im je potrebna naša pomoć u organizovanju domaćinstva. Zato, ako se odlučite na taj krupan korak zvani zajednički život, prihvatite ovo kao najdobronamerniji savet. Možda je muškarac glava porodice, ali žena je stub svake kuće. Naravno, ne mislimo na vraćanje u minule vekove kada je vladala neka potuno drugačija “ravnopravnost” polova, ali potpuna nemarnost za svoje najbliže vam u svakom slučaju neće doneti zdravu i uspešnu vezu.

Naučite da kuvate

Znamo da možda neće biti lako, ali potrudite se da u kuhinji napravite i nešto drugo osim nereda! Takođe znamo da postoji vaš omiljeni restoran gde možete uživati u romantičnoj večeri, ali nije u tome poenta. Svaki muškarac, bez izuzetaka, voli da pojede nešto ukusno i lepo, pa i vaš Gospodin Savršeni sigurno. Ali ono šta čini vaš dom (osim vas, naravno!) najboljim mestom za uživanje, posle dugog i napornog dana, je i ukusno pripremljena večera. A nakon toga, čaša vina, topla kupka uz mirisne sveće i njegov neodoljivi osmeh. Ne, nije ovo scenario najnovijeg holivudskog ostvarenja. Uz malo truda sve ovo možete imati i vi.

Budite uvek lepe i seksi

Setite se početka svoje veze kada ste se uvek trudile da izgledate najbolje što možete, svaki put kada biste izašle sa njim. Samo nastavite da radite to! Muškarci će se uvek okrenuti za lepim i negovanim ženama. To što ste već dugo zajedno nije razlog (a ni opravdanje) da ne mislite na svoju vitku figuru i urednu frizuru. Budite uvek lepe i ženstvene u očima svog muškarca. A posle svega toga… ne morate se odricati strasti radi pristojnosti. Potrudite se da nikada ne poželi neku drugu.

Izvor fotografija: parenthoodandkids


Katarina Stamenković je studentkinja književnosti i zaljubljenik u moderne plesove. Ne može da zamisli dan bez dobre jutarnje kafe i svojih prijatelja. Inspiriše je miris letnje kiše na ulicama njenog grada.

Comments