Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Pet slatkih solo privilegija

Pet slatkih solo privilegija

1/2

Ima mnogo slatkih momenata u soliranju. Nikome ne polažete račune, nikoga ne morate ni da razumete, ni da tolerišete, ni da trpite, možete da budete doterani i ženstveni kad hoćete i potpuno prirodni kad vas boli uvo – nema ko da vas vidi u vašoj privatnosti.

Ne morate nikome da se dopadate, i to je rasterećenje. Setite se momenata kad ste po ceo dan popravljale šminku i koristile trenutke samoće da stavite masku na lice i da se ofarbate, nervirale se što ćete baš sad da dobijete, iako ste bile srećne što ste dobile – ipak, najudobnije uloške i gaće za menstruaciju menjali su tamponi i seksi veš, za svaki slučaj. Možda vam čak i to nedostaje u nekim momentima, kad se uželite muškarca u kući, ali izbrojte te momente i uporedite ih sa brojem onih kad ste prosto bili potpuno opušteni bez ideje da treba da se namontirate, ili makar uljudite, samo zato što ne želite da vas vidi kamiondžijski razgaćenu.

A zašto si ti još uvek single Pet slatkih solo privilegija

Možete da nosite muški donji veš. Jednom je zaboravio bokserice, a vi ste provalile kako su vam dobre za spavanje i za po kući. Sad možete da kupite sebi nekoliko pari i da dodate muške treger-majice nekoliko brojeva veće. Nema udobnije odeće za po kući. A ne morate imati muškarca, da biste nosili njegov veš i njegove velike košulje, kao u filmovima, jer je to prisno i baš onako micasto. Možda deluje malo friki, kao, odlepili ste od samoće, pa daj makar da nosite muške stvari. Ali šta vas boli uvo. Sami ste, možete totalno da radite šta god vam prija. Između ostalog i da nosite muški donji veš.

Editors choice