Pronalazimo se u stihovima i pesmama raznih umetnika, ali retki su oni koji zavređuju našu punu pažnju. Lana Del Rej (Lana Del Rey) postala je idol mlađih generacija zahvaljujući osećanjima koje prenosi u svoje tekstove, ali i opuštenom i iskrenom stavu prema životu:

1. “Nekad sam se pitala da li je deo božijeg plana da budem sama toliko dugo, ali sam pronašla svoj mir i sreću u svetu i ljudima koji me okružuju.”

Čini se da se Lana dobro oseća u svojoj koži, što joj pomaže da u potpunosti iskoristi svoj potencijal i da se ostvari na poljima koja je interesuju.

2. “Najpre sam spisateljica, a tek onda pevačica.”

Dajući prednost umetničkoj strani posla u odnosu na popularnost koje on donosi, Lana sebe svrstava među retke mlade poznate ličnosti koje razmišljaju na sličan način.

lana del rey Pet stvari koje možemo da naučimo od Lane Del Rey

Najpre sam spisateljica, a tek onda pevačica

3. “Često kada pišem o osobi koju volim, imam utisak kao da pišem o Njujorku.”

Jedan od najinteresantnijih gradova u SAD-u dom je velikog broja mladih ljudi koji pokušavaju da se izbore za svoju sreću uprkos teškim trenucima i porazima sa kojima se suočavaju, baš kao u ljubavi.

4. “Moj cilj jeste da živim iskreno, poštujem pravu ljubav i ljude koji su uz mene.”

Volite ljude oko sebe i poštujte on što vam daju. Čak i ako nisu više sa vama, cenite ono što ste od njih naučili.

5. “Znala sam da želim da se bavim nečim kreativnim, ali nisam mislila da će mi se za to ukazati prilika. Nisam poznavala nikoga ko je jurio svoje snove, ali sam maštala o pisanju i pevanju.”

Potrudite se oko onoga do čega vam je stalo i ne dopustite sebi da vas spreči strah od neuspeha.


Vesna Marić ima pregršt razloga da veruje da je u prošlom životu bila mačka: kotrljavo R, dečiju radoznalost, sindrom “noćno ludilo”, sposobnost da se uvek dočeka na noge, obaveznu dnevnu dremku, pa čak i kandže. Zato se uvek nasmeje kada je neko nazove kučkom. I, kao što je rekla Colette: “Ne postoje obične mačke”.

 

Comments