Postoje muškarci pred kojima žene puze i oni zbog kojih im klecaju kolena. Ovo su samo neki od muškaraca koje žene vole, o kojima sanjaju i koje žarko žele.  I, najvažnije od svega – to su oni muškarci kojih žene ne mogu da se zasite.

Harvi Spekter (Harvey Specter)

On je pametan, samouveren, ljubak, obučen savršeno i još mnogo toga. On je muškarac pred kojim žene imaju strahopoštovanje, ali ga istovremeno veoma žele. Ali! Harvi je lik iz filma. Kada bi makar postojao jedan takav u stvarnosti!

Harvey Specter Pet tipova muškaraca kojima žene ne mogu da odole

Šarmantan, uspešan i zgodan

Vilijam Taker (William Thacker)

On je čudan, stidljiv, jednostavan i “domaći”. Hju Grant (Hugh Grant) je igrao ulogu Vilijama Takera u filmu “Ja u ljubav verujem” (Notting Hill) i to je uradio tako dobro, da većina žena i dalje traži svoju verziju “momka iz komšiluka”.

William Thacker Pet tipova muškaraca kojima žene ne mogu da odole

Dečačkog osmeha, sladak i neodoljiv

Čarli Harper (Charlie Harper)

Čarli Šin (Charlie Sheen) je od Čarlija Harpera napravio legendu. Sve žene znaju da ovakav tip muškarca nije tip za muža/momka, jer će ih verovatno prevariti do kraja. Ali sve one i dalje žele jednog takvog kraj sebe i verovatno ga smatraju neodoljivim. Privlačnost čini čuda!

Charlie Harper Pet tipova muškaraca kojima žene ne mogu da odole

Zavodnik i šmeker

Edvard Luis (Edward Lewis)

Ovde pričamo o Ričardu Giru (Richard Gere) u filmu “Zgodna žena” (Pretty Woman). On je bogat, šarmantan, pravi džentlmen. Ovo je tip muškarca kog svaka žena želi, a kada ga nađe – bolje bi joj bilo da ga zadrži kako zna i ume!

Edward Lewis Pet tipova muškaraca kojima žene ne mogu da odole

Uspešan, bogat i neverovatno zgodan

Geri (Gerry)

Geri i film “P.S. Volim te” (P.S. I Love You). Žene, iz ma kog dela sveta, žele za sebe jednog Gerija i ljubav kakva je baš u ovom filmu!

Gerry Pet tipova muškaraca kojima žene ne mogu da odole

Nežan, brižan i čarobno drag


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments