Svi muškarci mrze ovakve devojke, ali istina je da bi svaki voleo makar da isproba čitavo iskustvo. A kad već pričamo o ovome, navodimo ti nekoliko stvari po kojima ćeš primetiti da li je tvoja devojka upravo jedna u nizu prezahtevnih cica koje šetaju gradom i zahtevaju samo najbolje i preko toga.

Ogledalo joj je najbolji prijatelj

Ogledalo u spavaćoj sobi, ogledalo u kupatilu, jedno u kuhinji, jedno u dnevnoj sobi i jedno u tašni. Očito je da ne može da prođe pored površine koja daje odraz, a da se ne pogleda makar malo. Čak i kada ste u autu, provede pola sata gledajući se u retrovizor. Ako su ti poznati ovi momenti, pali se alarm prezahtevne devojke u tvojoj blizini!

ogledalo Pet znakova da se zabavljaš sa prezahtevnom devojkom

Ogledalce, ogledalce, ko je najlepši na svetu?

Malena, upakovana zadovoljstva

Da li si ikada mnogo razmišljao o tome šta da joj kupiš, a da ona ne bude smorena od istog? Kupiš joj nešto, ona se nasmeši i kaže: “Jaoj, pa slatko je.” I tačka. Verovatno je očekivala skup poklon, dijamante ili perle. Majka joj je govorila da su jedino takve stvari u životu bitne i ona sa time sada živi. Kupi joj nešto svetlucavo i sjajno i biće oduševljena!

Comments