10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/2

Sve smo mi doživele makar jednom onaj čarobni momenat poznatiji kao “Oh, I’m in love!” kada shvatimo da su leptirići u stomaku uzbuđeni mesecima zbog nekog. U ne tako malom broju slučajeva osoba u koju se zaljubimo obično je poslednja na listi potencijalnih momaka. Pred vama je pet najverodostojnijih pokazatelja da vam se sada neko sviđa i da ste možda zaljubljeni. Možda baš i u najboljeg druga.

429284 283097555086297 100001581641581 772496 497750786 n Pet znakova da ste zaljubljene u najboljeg druga

Ma ne, on mi je samo drug

Samo prijatelji

“On mi je samo prijatelj, i sasvim mi je lepo ovako.” Veliki broj devojaka za svoje prijatelje kaže da su to jednostavno osobe sa kojima vole da provode svoje slobodno vreme, zato što su oni ti koji donose uvek nešto drugačije. Imajte na umu da je prijateljstvo osnova svake ozbiljne ljubavne veze. Prijatelj pa ljubav, ljubav pa prijatelj. Kako god da okrenete poruka je jasna.

Ne, ona nije za tebe

Vaš najbolji prijatelj je odlučio da vas upozna sa svojom novom devojkom. I vi naravno za njegovu izabranicu nemate lepih reči. Zar vam sada stvari nisu malo jasnije? A da ne pominjemo da kada izađete sa njim za svaku devojku koju primeti imate po čitav leksikon ružnih reči. Razmislite, možda i on takve iste reči ima za momke koji se vama sviđaju.

Zašto sada ne odgovara?

Poslali ste mu poruku na mobilni telefon ili e-mail, a od njega ni traga ni glasa. Postavite sebi pitanje: da li biste se isto tako uznemirili da vam ne odgovara prijateljica? Zašto jednostavno ne biste pomislile: zauzet je, nešto radi. I pošto ne možete sebe u to da ubedite razmislite o tome koliko ste zapravo zaljubljeni u njega.

Editors choice