5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

1/2

Sve smo mi doživele makar jednom onaj čarobni momenat poznatiji kao “Oh, I’m in love!” kada shvatimo da su leptirići u stomaku uzbuđeni mesecima zbog nekog. U ne tako malom broju slučajeva osoba u koju se zaljubimo obično je poslednja na listi potencijalnih momaka. Pred vama je pet najverodostojnijih pokazatelja da vam se sada neko sviđa i da ste možda zaljubljeni. Možda baš i u najboljeg druga.

429284 283097555086297 100001581641581 772496 497750786 n Pet znakova da ste zaljubljene u najboljeg druga

Ma ne, on mi je samo drug

Samo prijatelji

“On mi je samo prijatelj, i sasvim mi je lepo ovako.” Veliki broj devojaka za svoje prijatelje kaže da su to jednostavno osobe sa kojima vole da provode svoje slobodno vreme, zato što su oni ti koji donose uvek nešto drugačije. Imajte na umu da je prijateljstvo osnova svake ozbiljne ljubavne veze. Prijatelj pa ljubav, ljubav pa prijatelj. Kako god da okrenete poruka je jasna.

Ne, ona nije za tebe

Vaš najbolji prijatelj je odlučio da vas upozna sa svojom novom devojkom. I vi naravno za njegovu izabranicu nemate lepih reči. Zar vam sada stvari nisu malo jasnije? A da ne pominjemo da kada izađete sa njim za svaku devojku koju primeti imate po čitav leksikon ružnih reči. Razmislite, možda i on takve iste reči ima za momke koji se vama sviđaju.

Zašto sada ne odgovara?

Poslali ste mu poruku na mobilni telefon ili e-mail, a od njega ni traga ni glasa. Postavite sebi pitanje: da li biste se isto tako uznemirili da vam ne odgovara prijateljica? Zašto jednostavno ne biste pomislile: zauzet je, nešto radi. I pošto ne možete sebe u to da ubedite razmislite o tome koliko ste zapravo zaljubljeni u njega.

Editors choice