Ne znam da li postoji muškarac koji (pogrešno) misli da nije bogznašta u krevetu, a znam koliko često misle da im nema ravnih. Isto tako često pribojavaju se da su vaši bivši bili bolji od njih. Seksualna ljubomora radi i retroaktivno, pa nas oni ili ispituju (ni najmanje suptilno) o bivšima, ili nikako ništa ne žele ni slučajno da znaju. Muškarac koji vam kaže, pokušavajući da se pohvali kako je majstor za žene, da se nijedna nije žalila, verovatno spada u ovu drugu grupu. Lako je prepoznati hvalisavca, površnog i sebičnog tipa, ali koji su to znaci koji nam ukazuju da će muškarac u krevetu ponuditi mnogo više nego što ostali obećavaju?

Opušten je u razgovoru i gleda vas u oči

Pre svega, dobar ljubavnik ima iskustva, a ono nipošto nije samo seksualno. On je otvoren da doživi ženu, nikuda ne žuri i zanima ga kvalitet. Sve ovo ispoljava se u razgovoru. On flertuje, šali se, opušten je i ne skreće pogled sa vaših očiju. Već vas je odmerio i zaključio da mu se dovoljno dopadate, ako već ovako razgovara sa vama.

Uopšte se ne trudi da vas odvede u krevet

Dobar ljubavnik voli predigru. A dobra predigra počinje dok ste još obučeni. I traje dok napetost raste i dok erotski naboj ne eksplodira spontano. On ne čeka trenutak kada će se obrušiti na vas, nego uživa u razvoju situacije, koja ima sasvim logično razrešenje. Sve vreme vas zapravo zavodi time što vas ne navodi da se branite i držite ga na odstojanju, nego što se pitate hoće li se najzad uopšte nešto desiti. Naravno, neće vas pustiti da čekate predugo, jer zna kako žene mrze muškarca koga su poželele i na kraju nisu dobile.

seks1 Pet znakova koji odaju da je dobar ljubavnik

Comments