Ok, upoznali ste nekoga preslatkog za kog vam se čini da je jednako zainteresovan za vaš izgled i vaše umeće u krevetu? Pa, evo nekoliko stvari koje morate da zapamtite pre nego što se upustite u bilo šta.

#1 Ne zaljubljujte se.

Ovo je najvažnije pravilo, a i najlakše za pamćenje. Nema zaljubljivanja. Doduše, ma koliko bilo lako za pamćenje, često je teško to ispoštovati.

 #2 Budite emotivno zreli.

Razumite kakav je ovo tip veze u koji se upuštate, još pre nego što sve krene. U ovakvoj priči nema srećnog kraja. Zadovoljite se zadovoljavajućim krajem.

#3 Postavite pravila.

Koliko često treba da se čujete i koliko često treba da se viđate? Ovakva pravila nisu uklesana u kamen, ali se oboje morati svesno truditi da ih ispratite.

#4 Ne tražite stalno pažnju.

Vaš seks partner nije vaš ljubavnik. Nemojte ga non-stop zvati i gledati kako da pokrenete neki razgovor kad nemate šta drugo da radite.

#5 Neka ostane tajna.

Ne pričajte s prijateljima o ovome. Tračevi se lako prošire. Završićete tako što ćete iznervirati svog ‘partnera’ ili tako što ćete nabiti lošu reputaciju.

#6 Ne spavajte sa dvoje prijatelja iz iste grupe.

Vrlo je rizično i možete biti uhvaćeni na delu, naročito ako oboje pokušavaju da sa vama razmene poglede, ili, još gore, pokušaju da vas dodirnu ispod stola u isto vreme.

#7 Ne preterujte sa optimizmom.

Da, super je što s nekim spavate bez obaveza. Da, da, super, svi smo srećni zbog vas! Ali, držite taj libido i entuzijazam pod kontrolom, jer ćete se u suprotnom samo smoriti ili ćete uplašiti ‘partnera’.

#8 Ne idite na dejt.

To što ste intimni ne znači da treba da se viđate na bilo kom mestu, osim u krevetu. Samo ćete pokvariti sve.

slika1 sexx Petnaest pravila koja moraju da se ispoštuju

Držite se onoga zbog čega se i viđate – seksa!

Comments