Njihove slike su svuda oko nas – na televiziji, Internetu, na bilbordima i u novinama. To su poznati zavodnici pred kamerama i iza njih. Srećemo ih dok sanjamo ili sanjarimo. Pitali smo vas ko su vaši omiljeni glumci – evo šta ste odgovorili.

1. Čed Majkl Marej (Chad Michael Murray)

Iako ga u poslednje vreme ne viđamo često, Čed i dalje zauzima prvo mesto u našim srcima. Poznat po brojnim ulogama u tinejdžerskim filmovima i serijama, ostao je zapamćen po ulozi neodoljivog frajera Lukasa Skota (Lucas Scott) u seriji “One Tree Hill” i ulozi Ostina Ejmsa (Austin Ames) u modernoj verziji bajke o Pepeljuzi (“Cindarella Story”). Večiti srednjoškolski frajer jedan je od omiljenih glumaca u Holivudu upravo zbog toga što ne gaji imidž lošeg momka, ne podleže alkoholu i drogama, već pažljivo čuva svoj ugled. Izgleda da devojke ipak više vole fine momke!

Slika 113 Petorica glumaca koji vas obaraju s nogu

Volimo ga zato što je dobrica

2. Ed Vestvik (Ed Westwick)

Uloga Čaka Besa (Chuck Bass) koja ga je proslavila, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Raspušteni naslednik multimilijardera, problematičan momak tužnog pogleda – dokazao je svetu da i najnepristupačniji mogu iskreno da vole. Uvek obučen u najskuplja odela, buntovnom pojavom mami uzdahe devojaka. Iako u privatnom životu ne važi za takvog zavodnika, Ed nam je i dalje privlačan, delom zbog uloge pevača u bendu “Prljava mladost” (“The Filthy Youth”), delom zbog neodoljivog britanskog naglaska i šarma.

Slika 212 Petorica glumaca koji vas obaraju s nogu

Tajanstven, neuhvatljiv, neshvaćen, neodoljiv

3. Kris Not (Chris Noth)

Svaka devojka u životu ima jednog Zverku. Možda baš zbog toga obožavamo gospodina Zverku (Mr Big) iz kultne serije, a kasnije i filma “Seks i Grad” (“Sex and the City”), koji je zgodan, pametan, ali i vrlo nestalan. Ipak, Keri (Carrie) sve druge momke uvek poredi sa njim, a na kraju mu se uvek vraća. Nama je tako slatko da uvek žudimo za neuhvatljivim.

SLIka 3 Petorica glumaca koji vas obaraju s nogu

Kako zaboraviti ovakvog muškarca?

4. Nil Patrik Heris (Neil Patrick Harris)

Još u ranoj mladosti Nil je počeo da se bavi glumom. Igrao je u mnogim filmovima i serijama, ali je tek 2005. godine dobio svoju životnu ulogu – Barnija Stinsona (Barney Stinson), u američkoj seriji “Kako sam upoznao vašu majku” (“How I met your mother”). Osvojio nas je prepoznatljivim frazama kao što su: “Suit up” i “It’s gonna be legen… wait for it… dary!”. Iako Barni predstavlja muškarce koji samo žele da odvuku devojku u krevet i posle je šutnu, ipak je prirastao za srce mnogima. Nažalost, Nil je u srećnoj vezi sa američkim glumcem Davidom Burtkom (David Burtka) i ponosan je otac dvoje usvojene dece, dečaka Gideona Skota (Gideon Scott) i devojčice Harper Grejs (Harper Grace).

Slika 411 Petorica glumaca koji vas obaraju s nogu

Sjajan glumac igrao je dobrice i negativce, ovakve i onakve

5. Hju Lori (Hugh Laurie)

Glumac, pisac i muzičar! Uz sve to i doktor Haus (House). Zbog ove uloge rođeni Englez morao je da se oprosti sa gordim i šarmantnim britanskim akcentom. Uvrnuti doktor, genije koji previše zna, ali ne otkriva mnogo – voli da se poigrava tuđom intimom dok svoju krije kao zmija noge. Od prve epizode pridobio je simpatije gledalaca, a na čuđenje mnogih – veliku naklonost ženske publike. Izgleda da ćemo uvek biti slabe na nepristupačne, pametne i nedokučive.

Slika5 Petorica glumaca koji vas obaraju s nogu

Ledenoplave oči i pomalo snen, romantičan pogled


M. Z.

Comments