Stop! Zašto si krenula da mu pišeš poruku? Nikako, nikako, briši to: “Nedostaješ mi”. Drage dame, drugarice i sestre ne činite najveću glupost na univerzumu, ne šaljite poruke bivšem.

Imajte na umu to da njega ne zanima da li si usamljena ili tužna. Njega da je zanimalo ne bi te ostavio. On da vredi ne bi bio bivši. Da je pravi ne bi plakala zbog njega. Sve ovo plus još milion jedna sitnica koju sama možeš da dodaš. Pa dodaj, sestro, i ne staj, jer ako staneš sa nabrajanjem, pašćeš u iskušenje da mu se javiš.

Evo još jednog razloga zašto ne treba slati poruke bivšem. On ovako razmišlja: Ostavio sam je, kapiram da pati. Bio sam zaljubljen, ali ja sam frajer mogu da nađem lepšu i nije mi vreme za ozbiljnu vezu. Tako da… živim, uživam, zezam se. Ohoho, stigla mi je poruka. Ona: “nedostaješ mi”. Vidi, nije me prebolela. A možda bi htela da se vidimo ponekad, čisto da se prisetimo starih dana. Kraj priče!

167 Pismo sa posvetom: Ni pod tačkom razno, ne slati poruke bivšem!

Muškarci ne umeju da čitaju između redova, a sa druge strane ni da shvate očigledno. Za njih je belo – belo, ali kad se bivša ljubav javi to je njemu momentalno signal da može u glavi da kreira hiljadu varijanti za zezanje. Javila se znači, nije me prebolela.

Comments