Ukoliko ste te sreće da imate dečka, koji je uz vas i kad ste u PMS-u i kad ste tužne i kad se ugojite i kad ste bolesne, trebalo bi da se zahvaljujete svaki dan vasioni, višoj sili, bogu Sunca Ra ili svima njima zajedno.

Ali kako mi ljudi nismo svesni toga što imamo sve dok ga ne izgubimo, često uzimamo svoje partnere zdravo za gotovo i maltretiramo ih do iznemoglosti svojim besmislenim pitanjima.

Okej, ne kažemo da oni nama ostaju dužni, ali danas govorimo o pitanjima kojima devojke ubijaju u pojam svoje momke, a da možda toga i nisu svesne.

Zato zapamtite ova pitanja i sledeći put se ugrizite za jezik pre nego što ih izustite. Ili još bolje, zagrlite svog dečka i kažite mu da ga volite. I izbeći ćete neprijatne razgovore i potencijalne svađe. Eto, toliko je jednostavno!

Zašto se ponašaš čudno? 

U 98 posto slučaja, ne ponaša se čudno i istripovali ste se. Spava mu se, gladan je, dosadno mu je ili prosto sedi i razmišlja o fudbalu. Šta je tu čudno? Pa, upravo tako, ništa!

couple2 Pitanja kojima devojke guše momke

Da li si ljut na mene?

Ako ne priča sa tobom deset minuta, ne znači da je ljut. Prosto misli o ko za čemu ili nema šta da ti kaže. Da je ljut, veruj, znala bi.

Mogu da uzmem ovu tvoju majicu? 

Žene imaju tu potrebu da nose garderobu svojih momaka i da spavaju u njegovim majicama, ali ako već imate jednu, to je sasvim u redu. Ne treba da mu pokupite sve iz ormara. Kako bi bilo da on vama pokupi sve haljine, jer, eto, voli da ih ima pored sebe. Nema logike, zar ne?

Comments