DJ nadmetanje, DJ SET SA ALFOM završeno je sinoć na otvorenim bazenima SC Milan Gale Muškatirović uz zabavu za odabrane Alfiste, prijatelje brenda Alfa Romeo, poslovne saradnike kao i poznate ličnosti iz javnog života.

Da podsetimo, četvoro polufinalista su se u nadmetali za prva tri mesta tako što su imali definisano vreme za svoje DJ setove na temu Summer hits i na osnovu glasova žirija osvojili vredne nagrade. Prvoplasirani DJ koji će sa osobom po izboru putovati na Ibizu i prisustvovati najpoznatijim žurkama za zatvaranje ovogodišnje party sezone je DJ John Jogurt. Drugo mesto osvojio je DJ Vanton i Alfa Romeo Giuliettu na korišćenje u periodu od mesec dana, dok je rangiran kao treći DJ Prnya dobio mogućnost da jedan vikend po izboru uživa u automobilu Alfa Romeo Giulietta. Svi finalisti su takođe na poklon dobili i BEATS audio slušalice.

Pobednik DJ SETA SA ALFOM putuje na Ibicu4 Pobednik DJ  SETA SA ALFOM putuje na Ibicu

MC večeri je bila Tijana T. koja je pružala podršku finalistima, ali imala takođe i svoj DJ set. Finale takmičenja i zabava trajali su do kasnih večernjih sati, a samo neke od javnih ličnost koji su uživali na zabavi su glumica Katarina Radivojević koja je proglasila pobednike, kreatorka Biljana Tipsarević, pevačica ali i voditeljka poznatija pod imenom Zoe Kidah, glumica Jovana Balašević i mnogi drugi.

Pobednik DJ SETA SA ALFOM putuje na Ibicu Pobednik DJ  SETA SA ALFOM putuje na Ibicu Pobednik DJ SETA SA ALFOM putuje na Ibicu2 Pobednik DJ  SETA SA ALFOM putuje na Ibicu

DJ SET SA ALFOM takmičenje je mladih neafirmisanih DJ umetnika, koje je zvanično počelo tokom jula meseca u Beogradu, bazirajući se na digitalnoj platformi, na zvaničnoj Facebook stranici brenda Alfa Romeo Srbija .Na takmičenje se ukupno prijavilo 110 DJ-eva iz cele Srbije, a samo njih četvoro je imalo prilike da se bori za vredne nagrade. Brend Alfa Romeo ima veoma dugu tradiciju legendarnog italijanskog dizajna. Specifičnim i atraktivnim dizajnom svojih modela Giulietta, MiTo i 4C, Alfa Romeo postavio je nove standardne svog DNA.

Pobednik DJ SETA SA ALFOM putuje na Ibicu3 Pobednik DJ  SETA SA ALFOM putuje na Ibicu

Kompanija Fiat Automobili Srbija generalni je distributer i uvoznik poznatih automobilskih brendova FIAT, Alfa Romeo, Lancia, FIAT Professional i Jeep.

 

Comments