Tradicionalno, približavanjem novogodišnjih i božićnih praznika, korisnike Visa kartica očekuju vredne nagrade. Kupovina svakako donosi zadovoljstvo, a sa Visa karticama uz šoping dolaze i specijalna iznenađenja. Ove godine, uz svakodnevne male pobede koje ostvarujemo uvek kada plaćamo Visa karticama, dva najsrećnija korisnika dobiće i velike nagrade. Velike poput Renault Captur automobila!

Nacionalna nagradna igra “Visa male pobede i velike nagrade” počinje danas, i imaće dve faze: od 7. decembra 2015. do 5. januara 2016; i od 6. januara do 4. februara 2016. godine1.

Mehanizam nagradne igre jednostavan je kao i samo plaćanje Visa karticama: svaka kupovina obavljena Visa/Visa Electron karticama izdatim od strane banaka u Srbiji pruža šansu za osvajanje jedanog od dva Renault Capture automobila. U nagradnoj igri mogu učestvovati sve transakcije obavljene Visa/Visa Electron karticama u našoj zemlji, bez obzira na vrednost kupovine. Kako bi se prijavili za nagradnu igru, korisnici Visa kartica treba da sačuvaju slip transakcije sa POS terminala, posete sajt i izvrše registraciju.

Visa nagradna igra Počela Visa nacionalna nagradna igra

Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za Jugoistočnu Evropu, kazao je da je ideja kampanje promocija jednostavnih, brzih i sigurnih bezgotovinskih načina plaćanja svakodnevnih kupovina, kao i nagrađivanje korisnika Visa kartica u susret Novoj godini i Božiću:

“Kao vodeća tehnološko-platna kompanija u Srbiji i regionu, nastojimo da korisnicima pružimo jasne razloge i dodatne prednosti za odabir Visa kartica kao primarnog sredstva plaćanja, svakodnevno. Bilo da je to kupovina “brzog” obroka na pauzi za ručak, karata za bioskop ili nabavka u prodavnici, Visa kartica je najjednostavniji način plaćanja. A sada, zahvaljujući aktuelnoj nagradnoj igri, korisnici Visa-e imaju šansu da osvoje novi automobil, samo zato što su koristili svoju karticu. Posebno nam je drago kada je neko od srećnih dobitnika osoba koja je nagradu osvojila zahvaljujući plaćanju računa malog iznosa“, kazao je Đorđević.

Đorđević je podsetio da su iskustva prošlogodišnjih kampanja najbolji primer kako male transakcije korisnicima mogu doneti velike nagrade. Visa kartice “odvezle” su u automobilima iz snova mnoge srećne dobitnike, a poseban uspeh nagradnih igara bio je što su novi automobili „plaćeni“ sa svega nekoliko stotina dinara, koliko su iznosile pojedine transakcije.

Comments