Tri, četiri, pozor – sad! Osvajamo Evropu i uživamo u lepotama “starog sveta”. Kopamo duboko duboko na tlu Afrike sve do najvećeg dijamanta na svetu. U Aziji se penjemo na Kineski zid i onda skokom u dalj kao kenguri stižemo do Australije. Predah pravimo na Nijagarinim vodopadima u Severnoj Americi, a u Južnoj Americi se susrećemo sa najvećom zmijom na svetu!

put oko sveta FB 1200x900 Počeo serijal dečijih predstava Mercator: PUT OKO SVETA

U Mercator Centrima Beograd i Novi Sad svake nedelje do 12. juna se organizuje serijal interaktivnih dečjih predstava “Mercator: Put oko sveta” koje imaju za cilj da mališane na zanimljiv način upoznaju sa sedam svetskih kontinenata. Kroz edukativnan i interaktivan pristup, deca uzrasta od 4 do 8 godina se upoznaju sa geografijom, kulturnim nasleđima, jezicima i umetnošću.

Glavni glumac ovih predstava je “Dečak Laza”, koji će iz nedelje u nedelju dolazi u palatu “Kraljice Geografije” u nameri da proputuje svet i dobije “Zlatni Pasoš Znalca Sveta”. Ove nedelje, 29. maja tema je Severna Amerika.

Predstave u Mercator Centru Novi Sad počinju u 11 časova, a u Mercator Centru Beograd od 17 časova.

Sa predstava Počeo serijal dečijih predstava Mercator: PUT OKO SVETA Sa predstava II Počeo serijal dečijih predstava Mercator: PUT OKO SVETA
Comments