#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

1/3

Boravak u prirodi i svežem planinskom vazduhu nemerljivo je važan u današnje vreme kada su radni dani sve duži, a životni stil postao sve zahtevniji. Zato iskoristite svaki slobodan trenutak da provedete van gradske gužve. Vikend na planini ili u divnim predelima punim svežeg vazduha koje naša lepa zemlja pruža može vas okrepiti i dati vam dodatnu snagu za predstojeću radnu nedelju. Bilo bi dobro kada biste mogli i da zaboravite na telefon i Internet i da to bude mini odmor u svakom smilu te reči.

Ukoliko niste u mogućnosti da to praktijute često nadamo se će vas bar naš tekst nadahnuti, a fotografije ovih planina osvežiti duge radne dane.

Uživajte!

Mirador Kondor, Patagonija, Čile

Chile Pogled na ove planine ostaviće vas bez daha (GALERIJA)

Patagonija je poznata po vrlo nepredvidivim vremenskim uslovima, tako da je pogled na ovu planinu zapravo pravi poklon. Pogled sa bilo koje strane na ovaj planinski venac će vas ostaviti bez daha. Prelepa Patagonija obuhvata nepregledna i vetrovita prostranstva južnog Čilea i Argentine. Sa svih strana se mogu videti zastrašujući planinski masivi, monumentalni glečeri, prostrane šume i smargdozelena jezera, ali i snegom prekriveni vrhovi. Putovanje Patagonijom duž obale Atlantika nudi fascinirajuće prizore nepreglednih prostranstava i pašnjaka koji kao da nemaju granice. Na imanjima se život nije mnogo izmenio još od dolaska prvih doseljenika. Zamislite samo kakav je doživljaj vožnja brodom između ogromnih santi leda, čudesne plave boje, do samog podnožja glečera Upsala.

Editors choice