Nekada je poziranje bilo rezervisano samo za Crveni tepih, glamurozne događaje popu dodele Oskara i muzičkih festivala, a danas na društvenim mrežama možemo videti fotografije anonimnih ljudi koji se prosto utrkuju ko će napraviti što maštovitiji, zavodljiviji i provokativniji selfi. Poziraju svi; stari, mladi, deca, žene, muškarci. Poziranje je u modi i ovom trendu niko nije odoleo, bez obzira na godine starosti i zanimanje. Pa tako su svetske blogerke, koje neminovno kreiraju trendove, osmislile nov način poziranja – pogled preko ramena! Bilo da stojite ili sedite skrštenih nogu, one savetuju da ćete izgledati mističnije i izazovnije ako se tajanstveno i zavodljivo smeškate pred objektivom, a pogled usmerite preko svog ramena. 

Poznati modeli i blogerke uzor su mladima koji vole da se fotografišu i poziraju, pa ako želite izazovan selfi pogledajte kako one to rade i kako njihove fotografije izgledaju kao modni editorijali.

Džuli Sarinjana (Julie Sariñana)

Ova američka blogerka meksičkog porekla vodi blog “Sincerely Jules” koji spada u 5 najpopularnijih na svetu. Ona radi kao stilista i veliki je fan stila Olivije Palermo. Ona tvrdi da vam nije potrebna savršena pozadina niti beli zid za zavodljiv i perfektan selfi.

modne blogerke poza pogled preko ramena1 Pogled preko ramena je novi trend u poziranju
Comments