Kada listamo naše stare albume i prisećamo se maturskih ekskurzija u Vrnjačkoj Banji, prvih izlazaka i štikli, pa čak i velike mature, uglavnom nas bude sramota šta smo izabrali da obučemo. Ipak, to je tad bilo IN, i mi smo sa ponosom nosili grejače na rukama, zimsku jaknu na pupak, lance umesto kaiša i kačkete vrlo sumnjivog materijala. Sva sreća da mi tada nismo morali da se pojavimo na crvenom tepihu – ali zato ima ko jeste. Pogledajte kako su se najveće svetske zvezde obukle kada su se prvi put pojavile na crvenom tepihu.

Blake Lively

Jedna od najbolje obučenih zvezda čiji će se izgled na Met Gali 2018. godine uvek pamtiti je naravno, Blake Lively. Njen zaštitni znak je prvo njena harizma, pa onda njena lepota. S kim si takav si – pa nije ni čudo što je ona svoju srodnu dušu videla u Ryanu Renoldsu. Prvi put se pojavila na crvenom tepihu u 2005. godini na ceremoniji “Kids Choice Awards”, kada je imala samo 18 godina. Tada se pojavila u farmerkama, plavoj majici i u nečemu što nismo sigurni da li je bolero ili deo majice, ali je svakako bilo daleko od predivne burgundi Versace haljine. Pa, bar je 13 godina daleko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @loving_inspo25

Margot Robbie

Glumica Margot Robbie je jednu od svojih prvih uloga dobila u australijanskoj seriji “Neighbours”. Na 51. dodeli Logie nagrada u Melburnu, Margot je bila nominovana u kategoriji za najpopularnijeg ženskog talenta, ali ipak nije odnela nagradu kući. Tada se prvi put prošetala crvenim tepihom i to u crno-narandžastoj (valjda) haljini u flamenko stilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @loving_inspo25

Angelina Jolie

Pre nego što je postala poznata glumica, Angelina Jolie bila je ćerka poznatog glumca, Jona Voighta. Njen prvi crveni tepih bio je ni manje ni više nego na dodeli Oskara 1986. godine u Los Anđelesu. Ona je tada imala samo 11 godina, a iste te godine bio je nominovan i film Emira Kusturice, “Otac na službenom putu” za najbolji strani film. Na sebi  je nosila haljinu od bele čipke i bisere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @loving_inspo25

Comments