Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

4 razloga zbog kojih je zdravo imati BFF

1/2

Imamo predrasude o muškarcima i često se uverimo u mnoge stereotipe – baš kao što se i njima dešava. Ne možemo nikoga da krivimo za to, ali možemo da promenimo svoje stavove i perspektivu iz koje posmatramo muškarce i da ne doprinosimo održavanju predrasuda i generalizaciji. A ovo su uverenja koja treba da prevaziđemo.

Muškarci su lovci

To se dosta promenilo – oni danas imaju posla sa obrazovanim, samostalnim ženama koje znaju šta hoće i koje se jednostavno ne nalaze u poziciji lovine i ne igraju tu igru. Na početku novog veka, muškarcima je sasvim normalno da žene imaju inicijativu, normalno im je da ih smatraju osobama i partnerkama, da ih pitaju za mišljenje i da ih poštuju – možda još nisu dotle evoluirali svi muškarci, možda nije ni većina, ali – sve ih je više.

Oni preferiraju seks bez obaveza

Žene se jednako često upuštaju u neobavezan seks i uživaju u njemu, kao i muškarci. Ali to što ga ponekad praktikuju, uopšte ne znači da je to ono što traže od suprotnog pola, da beže od emotivnih odnosa i vezivanja. U nekom periodu života gotovo svako iskusi prednosti seksa bez obaveza, dok u nekom drugom otkrije dubinu svojih kapaciteta za posvećenost i povezanost. Ipak, svi (i muškarci i žene) i dalje žele i traže ljubav, nežnost i razumevanje, koliko god bili raspoloženi za seks koji ne uključuje emocije i predanost.

Editors choice