Dragi moji seksomani i seksomanke,

Pred nama je period slava, a to znači samo jedno – jedi kao da sutra neće osvanuti. Svi znamo da seks zahteva energiju i izdržljivost. Dakle, prema (srpskim) zakonima fizike, ne valja imati seks praznog stomaka, može doći do nesvestice i malaksalosti, a to nikako ne želimo. Zato je moj predlog sledeći: iskoristite hranu za bolji i uzbudljviji seks.

Zamrzni me

Postoji mnogo zamrznutih poslastica koje mogu da poboljšaju seks. Na primer, kockice leda.

Držite ih u ustima pre nego što oralno zadovoljite partnera. Ili, ako ne možete da podnesete hladnoću u ustima, pustite neka kaplje i kaplje… A posle se zagrejte telima.

Drage dame, probajte oralno da zadovoljavate svog partnera dok u ustima držite kockicu leda. Istovremeni osećaj toplo-hladno će ga izludeti.

Čak i dok se ljubite, držite led u ustima, osećaj je pomalo nastran i uzbudljiv.

Seks je zabava, a malo vode nikome neće škoditi.

Šlag

Svi znamo da je šlag nešto što je već uobičajena stvar u krevetu, ali nemojte staviti šlag samo na “glavno mesto” i olizati kao Lesi. Zašto vaš partner ne bi uzeo šlag i stavio ga tamo gde želi da bude polizan? Tako ćete otkriti njegove erogene zone. Ako želite ravnopravan tretman šlagom, jednostavno i vi uradite to isto. Usluga za uslugu, a još je i slatko.

1267126668 heidi klum rankin heidilicious30 Pojedi mi seks

Čokolada u krevetu? Da, molim!

Lepljivo, slatko i grešno

Ne samo da čokolada može obojiti vaš seksualni život, čokolada takođe stimuliše proizvodnju endorfina, koji obezbeđuje osećaj zadovoljstva. Navodno, čokolada sadrži prirodne supstance koje podstiču istu reakciju u telu kao osećaj zaljubljenosti. Dakle, nemojte biti stidljivi, prelijte svog partnera čokoladom i uživajte. Kada čokolade više ne bude bilo – ponovite postupak.

Za dobar felacio, drage dame, znate šta vam je činiti sa čokoladom.

Ako niste ljubitelji čokolade, pokušajte sa medom. Napravite putanju od vrata pa sve do mesta gde ćete provesti najviše vremena i sladite se. Posle možete biti prilično lepljivi, ali koga je briga za to?

Do sledećeg teksta, ne budite probirljivi, budite lepljivi.

Prijatno!


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Comments