Dragi dizajneri, ove godine pozivamo vas da nam pomognete u dizajnu nove Tuborg ambalaže!

Ako si mlad, kreativan i vešt u dizajnu, onda si baš ti prava osoba za ovaj konkurs!

Oslobodi svoju kreativnost jer sve dolazi u obzir – tvoja mašta je jedino ograničenje za stvaranje novih dimenzija zabave! Prati link u nastavku i baci se na posao. Ostavili smo prazan prostor na Tuborg limenci i etiketi i voleli bismo da ga upotpunis svojim najboljim mogućim dizajnom*.

*Pažnja! Moraš ipak biti punoletan kako bi učestvovao u konkursu!

Tuborg unutrasnja Pokaži nam dimenziju zabave koju muzika budi u tebi!

Šta možeš da osvojiš?

UkoIiko pobediš, tvoj dizajn  će biti odštampan na više od 10 miliona limenki i boca piva što će videti više od 30 miliona ljudi u 6 zemalja (Srbija, Mađarska, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Hrvatska).

Tvoj profesionalni portfolio biće obogaćen radom na jednom internacionalnom brendu što je zaista velika stvar!

Takođe očekuje te i druženje sa dizajnerima iz celog sveta u Berlinu na TYPO konferenciji gde te Tuborg šalje u maju 2016. godine sa pokrivenim troškovima puta i smeštaja. (Više o konferenciji pronađi ovde.)

Pitaš se šta je tvoj sledeći korak?

Prijavi se na konkurs. Pročitaj detaljna uputstva.  

Rok za dostavu radova je 31. decembar u 12:00h

Nakon isteka roka za predaju radova, u januaru kompanija na čelu sa žirijem koji će biti predstavljen, bira finaliste koji su ispoštovali sve detalje konkursa i prikazali dovoljno originalnosti i maštovitosti. Finalisti će ući u uži krug a onda će svi moći da glasaju za najbolji dizajn! Više detalja o tome će biti dostupno kasnije.

Comments