Skok, trčanje, osmeh, bilo kakav pokret samo vas čini dosta sigurnijim i uverenijim da tog dana možete nešto uraditi.

Ako ste rešili da štedite svoje vreme, da ga najviše provodite u svojoj sobi, gledajući filmove, učinite da sadržaj tog vremena bude koristan i pre svega pun dobrih informacija, čovek se uči dok je živ.

No, ova vrućina ponekad je idealna da uz neki hladan napitak ležite u hladu i čitate svoju omiljenu knjigu, izvlačite sjajne misli i bogatite svoj rečnik. I na ove načine pokrećete sebe.

551658 12 1339432319123 large Pokreni se danas!

Sami birate smer svog života

Uveče možete otići na koktel, jer ste do tada verovatno preterali sa količinom kafe, ali vaš svaki korak, koji vas ne čini lenjivcem, svakako je vaš pokretač.

Da li ste našli svoj tefter, koji će vam biti sve i svja, da biste sutra bili organizovani, uigrani i u koraku sa životom? Nađite ga, učinite svaki svoj sekund sjajnom, vrednom i bitnom uspomenom, kojom ćete se kasnije dičiti.

Pokrenite svako svoje čulo u bogaćenju svog života, jer se on ne vraća, a od vas zavisi kojim će tokom ići.

Prethodne tekstove iz serijala “Pokreni se danas” možete pogledati ovde.


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo.” Elsa Triole

Comments