“Poljubac je najlepši susret na svetu.” Pa dođi da se sretnemo!

Da, mi devojke volimo da se ljubimo. Baš. Baš. Mnogo je tehnika i načina da nas zavedete, ali ništa nije tako dobro i delotvorno kao poljubac. U usne da, ali i još negde drugde…

Neee, ne budite perverzni! Evo na šta smo mislile:

slika 135 Poljubi me, dotakni me usnama

Kada te poljubim, mogu da okusim tvoju dušu

Uši

Možda mislite da je čudno, ali pouzdano znam da se mnoge devojke pale kada im se dečko “mota” usnama oko ušiju. Topao dah, nežno grickanje resice, prelaženje vrhom jezika duž ivice usne školjke… Mmm, prijatni žmarci duž kičme su zagarantovani!

Vrat

Poljubac u vrat je topao, nežan, seksi, zavodljiv, uzbudljiv… Poljubite je kako samo vi znate i sigurno će poludeti! Priđite joj sa leđa, pomerite kosu i nežno je cmoknite kada se ne nada. Grickanje i sisanje svedite na minimum, da se ne bi kasnije pojavile “šljive”.

slika 236 Poljubi me, dotakni me usnama

Tvoje su usne kao čokolada, to mi se dopada

Lice

Poljubac u obraz ili slepoočnicu ili u čelo, ili bilo koji deo lica, osim usana, intiman je i senzualan. Na taj način pokazujete da vam je do partnera stvarno stalo, da ste bliski i povezani. A ima li lepšeg poljupca za laku noć?

Grudi

Iz možda nepoznatog razloga, vi muškarci opsednuti ste našim grudima. Ok, i mi volimo kada ih milujete i ljubite, ali budite nežni. Ne naskačite odmah na bradavice, već krenite polako i nežno od “krajeva” ka sredini. Upotrebite usne, jezik, a na zube zaboravite!

slika 325 Poljubi me, dotakni me usnama

Poljubi me, dotakni me usnama...

Kukovi

Još jedna erogena zona koju, ako već volimo da je dodirujete, volimo i da je ljubite. Počnite stidljivim, mekim poljupcima duž kukova, a onda se polako spuštajte na dole. Eto, stigli smo i do tog mesta na koje ste odmah pomislili na početku teksta! Sad se slobodno tom “mestu” i posvetite kako valja!

Ta mesta su top 5, ali slobodno budite maštoviti i isprobajte nešto svoje. U principu, svuda gde volimo da nas mazite i dodirujete volećemo i da nas ljubite. Meke, tople, vlažne usne još su bolje nego nevaljali prstići…

Let’s get kiss!

Izvori fotografija: love.mopays.com, wallpoper.com, fanpop.com, index.hr


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta” po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Comments