Hot topics

Šta je to što se ovog leta mora naći na tvojoj #SummerBucket Listi!

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

1/2

Ako prihvatimo da je ljubomora posledica nesigurnosti, onda moramo da se suočimo i sa sopstvenom nesigurnošću i da računamo na nesigurnost svog partnera – jer niko nije sto posto samopouzdan u ljubavi i svako poznaje strah da može da izgubi partnera i da nije dovoljno dobar. I ako to znamo i prihvatamo, nije tako teško da povedemo računa i da izbegnemo ponašanja zbog kojih će njegova nesigurnost izaći na površinu i učiniti ga ljubomornim. A ovo su ponašanja zbog kojih najviše “pozelene”, prijavljuju muškarci.

View this post on Instagram

How are you today? I just can't get over these two! Aren't they gorgeous? 😍 . . . . . . . #intimatewedding #intimateweddingphotographer #elope #elopement #elopementphotographer #destinationweddingphotographer #destinationelopement #destinationwedding #adventureweddingphotographer #adventurephotographer #adventurephotography #adventurouswedding #adventurewedding #adventuresession #adventureelopement #dubrovnikengagement #yourockphotographers #positanowedding #authenticlovemag #junebugweddings #santorinielopement #santoriniwedding #dirtybootsandmessyhair #weddingforward #icelandweddingphotographer #hochzeitsfotograf #bohobride #bohowedding #photobugcommunity @dirtybootsandmessyhair

A post shared by Wedding~Elopement photographer (@janasnuderl) on

Flert sa drugim muškarcima

Ako se ponašate zavodnički prema drugim muškarcima u njegovom prisustvu, on će se osećati glupo, biće besan i bespomoćan – da li vi to pravite budalu od njega? Svako voli da malo flertuje i oprobava moć svoje privlačnosti, ali ovu zabavu možete da svedete na najmanju meru i da ne igrate po živcima svog partnera. U krajnjoj liniji, vernost i posvećenost znače da se i kad ste sami u društvu drugih muškaraca ponašate kao zauzeta žena, a ne kao koketa. Naravno, isto važi i za partnera. Ako on svojim ponašanjem ne ohrabruje druge žene ni kad je sam i kad to može da radi, nemate razloga da sumnjate u njegovu posvećenost.

Kad se smejete tuđim šalama

E, to je problem – ako vam je nešto smešno, uživaćete i smejaćete se, to je prirodno i spontano. Ali ako imate nekog posebno duhovitog kolegu, koga često pominjete pokušavajući da prepričate njegove šale i način na koji vas uveseljava, vaš partner će osetiti ubod ljubomore. Možda on nije tako duhovit i njegovim šalama se ne smejete tako slatko, a tu ne možete ništa – osim da ne pokušavate da i njega zabavite šalama vašeg omiljenog kolege.

I uopšte, kolege

Sa kolegama sa posla provodite više vremena nego sa njim, a verovatno ih i poznajete duže nego svog dečka. Imate sa njima poseban način komunikacije i zezanja, dobro ih poznajete i doživljavate, maltene, kao članove porodice. Ali to što ste pola dana okruženi muškarcima, njemu ne može da uliva poverenje ni na koji način.

Editors choice