Retko koja žena nije slaba na veličinu njihovog ponosa. Ali svaka koja ima iskustva sa preponosnim vlasnicima impozantnog ponosa, naučila je sve o prednostima i manama teškog naoružanja. I dužne smo da taj nauk prenesemo dalje, ženama koje nemaju iskustva, ali i muškarcima sa kojima imamo posla, bez obzira koliko im je mali.

Uostalom, oni stalno strahuju da im mali nije dovoljno veliki, ili da će u odsudnom trenutku ostati mali i uopšte, imaju hiljadu briga oko uglova i zakrivljenosti erekcije, pa im zbog tog fokusa na sopstveni ponos, neke mnogo važnije stvari promiču neprimećeno.
Ako su vas intimnosti učili muškarci velikog ponosa, verovatno ste istrenirane da se usredsredite na penetraciju i da se snađete za nešto predigre, ako baš ne možete bez toga.

muskarac u vesu lezi Ponos na veliki ponos ne završava sav posao

Doduše, u početku je sam prizor monolitnog ponosa dovoljno uzbudljiv, da nas rastapa gde treba, brišući svaku granicu između pristojnosti i požude. Ukoliko naš ponosni ljubavnik ne zna čemu mu u krevetu služe ruke, osim da se drži za naše obline, same smo krive. Svojom pohotom, naskakanjem iz zaleta i svršavanjem za pet sekundi razmazile smo ih i dokazale da je desetak minuta ponosne erekcije svakoj pravoj ženi dosta.

Comments