Još jedan tekst koji počinjem rečenicom koja glasi: Trendovi dolaze i prolaze, ali samo oni koji su istinski kvalitetni i autentični ostaju. Živimo u vremenu kad nam se svakodnevno na društvenim mrežama plasiraju razne stvari, pojedine isprobamo, druge zaobiđemo, ali svakako ne ostajemo imuni na njih. Upravo sada su popularni pop art nokti i ovo je trend koji je prilagođen samo onima koji vole jake boje u manikiru.

Hajde da vidimo kakav je to pop art stigao i osvojio naše prostore. Izaberite onaj koji vam se najviše dopada i obavezno ga uradite, jer bi bila prava šteta da ne isprobate ovaj trend makar na mesec dana.

3D nude nokti

Nude nokti su uvek prisutni, ali dolaze u različitim oblicima i sjajno se uklapaju uz sve trendove, tako da, ako niste sigurni da li će vam ovaj tip manikira stajati, idite linijom manjeg otvora i obavezno izaberite bež boju uz samo malo crne.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MANIKURA•NEHTY•OBOČI•ŘASY•PRAHA (@urban_nails_prague)

Izaberite svoje najdraže voće!

Sa bojama uvek možete da eksperimentišete i kombinujete onako kako volite, a inspirisani najdražim voćem možete da napravite svoju jedinstvenu mešavinu boja. Okolo je crna jer je to način da ova metoda manikira bude uspešna, u sredini se podrazumeva bela ili svetlija boja zbog 3D efekta, a kao šlag na tortu izaberite svoju najdražu boju. Oblik i dužina zavise samo od vas, ali pop art se sjajno slaže uz dužu formu i badem oblik.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели صالون مبرد – Mubrad Salon (@mubrad_salon)

Pročitajte i ovo: Trendovi u manikiru dolaze i odlaze, ali ove boje su bezvremenske

Barbie girl!

Roze, cirkoni, crteži i šljokice – koja je vaša prva asocijacija? Naravno, Barbie! Ako volite jasno definisane ivice, dugačke nokte i nail art, a uz sve to i roze boju noktiju, predlažemo ovaj primer. Samo budite pažljive sa ovom dužinom kako se ne biste povredile.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Black Sheep Nails Fj (@blacksheepnails_fj)

Kombinacija omiljenih drečavih boja

Već sam vam rekla da je ovo trend koji ili volite ili ne volite, ali jedno je sigurno, ako biste uradili ili negde videli ovakav manikir, ne biste ostali imuni. Hrabri, smeli i buntovni nokti kojima šaljete poruku da je vaš svet, uprkos svemu, šaren. Kažu da odabir boje na noktima zavisi od raspoloženja, ali više zavisi od toga kakvim se poslom bavite, pa ako je vaša profesija kreativna i u potpunosti slobodna, uvek možete da eksperimentišete sa bojama i artom na svojim noktima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели L U X E | Nails and Beauty (@luxenails.mx)

Boja koju ne zaobilazite ovog puta dolazi u malo drugačijoj atmosferi

Od 1 do 10, koliko puta ste se odlučili za crvenu boju noktiju jer niste znali koju da izaberete? Ako se odlučite za pop art i crvenu boju, nećete pogrešiti jer se ona odlično uklapa uz crnu, a na sve to možete da dodate i cirkon ili drugi interesantni detalj.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Shainah 🍉 (@shaae_nailedit)

Ovo je samo još jedan popularan trend koji je osvojio naše društvene mreže. Na prvi utisak fotografije ovakvog manikira deluju kao da su iz crtanog filma i upravo to je ono zanimljivo. Budite slobodni u uklapanju boja i spajanju trendova jer nokti sve trpe, ali ne zaboravite da fotografijom obradujete svoje pratioce na društvenim mrežama jer možda ih baš to natera da isprobaju pop nail art!

Pročitajte i ovo: Savršen izbor za minimaliste – evo šta je lip gloss manikir

Naslovna fotografija: instagram.com/urban_nails_prague

Dragana Stojanović 

Comments