U sredu 25. novembra u Galeriji Štab, otvorena je jedinstvena Nike izložba, prva ove vrste u našoj zemlji, osmišljena da sve posetioce provede kroz nesvakidašnje iskustvo a ljubitelje patika bliže upozna sa inovacijama ključnim za priču o nastanku SneakerBoots modela.

Brojni posetioci postavke među kojima su bili predstavnici medija, prijatelji Nike brenda i poznate ličnosti, glumci Aleksandar Radojičić, Nikola Glišić, Milutin Milošević, manekenka Danijela Dimitrovska-Amidžić, vizuelna umetnica Vera Vuksanović, voditeljka Una Senić, pevačica Nikolija Jovanović, kao i mnogi drugi, uživali su u svetlosnim instalacijama i specijalnim elementima postavke koji na jedinstven način replikuju vremenske uslove kroz koje ove jedinstvene SneakerBoots patike prolaze u zimskom periodu.

Aleksandar Radojicic i Vladimir Vuksanovic Posetioci uživali u neponovljivom Nike iskustvu u Galeriji Štab Nikola Glisic Milutin Milosevic Danijela Dimitrovska Vlada Vuksanovic... Posetioci uživali u neponovljivom Nike iskustvu u Galeriji Štab Nikolija Posetioci uživali u neponovljivom Nike iskustvu u Galeriji Štab Vera Vuksanovic i Vanja Pantin Posetioci uživali u neponovljivom Nike iskustvu u Galeriji Štab

“Izuzetno mi je zadovoljstvo što je i Beograd, pored drugih svetskih metropola, dobio priliku da bude domaćin ovih jedinstvenih Nike instalacija, i što će posetioci i u četvrtak moći da budu deo postavke i upoznaju se sa SneakerBoots modelima, napravljenim da prkose zimi“, izjavila je regionalna brend menadzerka kompanije Nike, Jelena Stojanović.

Galerija Štab transformisana je u svetlosnu Nike zonu sa ciljem da se posetioci u sredu i u četvrtak, 25. i 26. novembra, bolje upoznaju sa SneakerBoots modelima i na licu mesta iskuse njihov “Be Warm“, “Be Dry“, “Be Seen“ moto.

Galerija STAB 2 Posetioci uživali u neponovljivom Nike iskustvu u Galeriji Štab

Nike SneakerBoots modeli patika redefinišu pojam udobnosti i pružaju neprikosnovenu zaštitu od hladnog vremena. SneakerBoots kombinuju odvažan i moderan stil sa tehnologijom inkorporiranom u samoj patici, koja pruža naprednu zaštitu od vremenskih uticaja na ekstremnim zimskim temperaturama.

Galerija STAB 3 Posetioci uživali u neponovljivom Nike iskustvu u Galeriji Štab

Nike SneakerBoots izložba i zvanično će biti otvorena za sve posetioce u četvrtak, 26. novembra, od 17 časova.

Comments