Zvezda muzičke scene koja ne prestaje da oduševljava publiku svojim uvek drugačijim stajlingom, energičnim scenskim nastupom i snažnim vokalom, Sara Jo, održaće ekskluzivni koncert u saradnji sa kompanijom Avon na platou ispred Ušće Shopping Center-a, 10. juna sa početkom u 17 časova. Svi prisutni imaće priliku da besplatno uživaju u njenim najpopularnijim hitovima, ali i da budu među prvima koji će čuti novi singl “Nemam vremena za to” uživo.

Sara Jo je ujedno i zaštitno lice Avon Mark linije šminke, zahvaljujući čemu će ova muzička poslastica biti deo Mark vikend promocije namenjene ljubiteljkama šminke i kozmetike. Posetiteljke će na licu mesta imati priliku da osvoje profesionalnu šminku i manikir, kao i brojne Mark proizvode, dok će od beauty stručnjaka tokom oba dana od 14h do 20h moći da dobiju savete o tome kako da uklope jarke boje i neobičnu šminku u svoj stajling.

SaraJo Poslastica za fanove: Ekskluzivni koncert Sare Jo

Ovaj koncert je inspirisan snagom lepote i muzike! Ne postoji ništa bolje od osećaja da ste nekome ulepšali dan i uspeli da prenesete pozitivnu energiju svom okruženju, a to je upravo ono što se Avon i ja trudimo da uradimo kroz svaki zajednički projekat. Luda šminka i dobra muzika, makar meni, u trenutku poprave raspoloženje i podignu me na noge, a 10. juna ćemo spojiti i jedno i drugo za događaj vredan pamćenja“, izjavila je Sara Jo ovim povodom.

Svi posetioci koji 10. i 11. juna posete Mark štand i požele da pokažu svoj manikir i make-up prijateljima na društvenim mrežama, moći će to da učine kroz zabavne Boomerang klipove zahvaljujući posebnom Mark Boomerang Booth-u.

Comments