Kao i svakog četvrtka gospođica XZZ, koju nećemo imenovati, odlazi u omiljenu kuću o čijoj lokaciji nećemo govoriti, jer još ne postoji.

“Oh, dobar dan gospođice XZZ. Očekivali smo vas”, pozdravlja je uslužni domaćin.
“…”
“Danas ste malo poranili, pa Vaš izabrani još nije spreman.”
“…”
“Da li biste želeli da probate nešto drugačije dok čekate? Dobili smo novajliju koji voli dominaciju sa primesama mazohizma. Neverovatan mlad čovek, Vama ga prvoj nudim…”
“…”
“Nije problem gospođice XZZ. Dovešću mladića kao aperativ da Vas zabavi dok Vaš izabrani ne bude spreman.”

A, sada! Ostavimo po strani nevažnosti poput društvenih normi koje nas uče da je prostitucija loš zanat. Onda izbacimo iz jednačine zamisao o belom roblju, to nije ono o čemu ovde pišem. I za kraj razmišljajmo o seksu kao veštini kojoj nismo svi tako vični. Sada u jednačinu dodajmo radni staž, zdravstveno osiguranje, zaštitu na radu i redovnu platu, onu koja vam omogućava da podignete kredit, posedujete platnu karticu i uživate sve pogodnosti civilizacije. I za kraj uzmimo u razmatranje oporezivanje. Zatim se pažljivo potrudite da mi odgvorite – zašto prostitucija ne bi mogla da bude poslovna prilika kao i svaka druga?

Ako razmislimo, ovako bi zvučao opis posla: dobri uslovi rada, mnogo kontakta sa ljudima. Morate biti i komunikativni, a uz sve to nikad ne morate da radite prvu smenu. Ovde, naravno, govorimo o ljudima koji bi ili ovaj posao radili, jer su dobri u tome ili su za to obučeni, kao kad prevrćete pljeskavice – što duži staž, to su pljeskavice bolje. A budimo iskreni, ovakva poslovna prilika mnogo je unosnija i zanimljivija nego mnogi drugi poslovi.

prostitution Poslovni predlog: Prostitucija

A šta ako umesto na ulici radi u kancelariji? Umesto makroa, da ima direktora?

Uvek je dobro imati profesionalca, jer oni znaju šta i kako rade, i umeju to da naplate. Lako je naći nekog frajera sa kojim ćete provesti noć ili dve, ali koliko će ta osoba stvarno biti u mogućnosti da vas zadovolji?! Muškaraca koji misle da znaju da “ližu” ima i previše, a isto toliko i žena koje žive u ubeđenju da dobro “puše”. Zašto koristiti usluge amatera kada imate nekoga ko zna šta radi? Isto kao da odete na opuštajući tretman kod kozmetičara ili masera.

Na kraju svih krajeva stari Rimljani su znali da poštuju ovaj zanat, jer je bio i više nego dobar u punjenju državne kase.

Sve u svemu… Treba razmisliti, ali bez osuđivanja, molim.


Nesi – Hipik pacifista, nerealni optimista kojeg možete pronaći negde između Tirije, Arad Domana, Srednje Zemlje, planete Shili i kancelarije. Prodaće se za dve stvari – crveno vino i crnu čokoladu.

Comments