Razgovori o ženskim grudima su oduvek baš zabavna stvar, zar ne? I to i kod muškaraca i kod žena. I funkcionalne i privlačne, ali oblik grudi prilično varira od žene do žene.

Kada pomislite na ženske grudi, zapravo zamislite dve prelepe okrugle lopte koje lagano ulaze u četvorku – takozvanu idealnu veličinu brushaltera koju priželjkuju mnoge žene, a o kojoj maštaju muškarci. Međutim, priroda nije bila darežljiva prema svim damama, pa nemaju ni sve velike, niti sve imaju lepo oblikovane grudi.

Ali kroz iskustva mnogih žena do sada smo shvatili da nije lako imati ni velike niti one male.

Kompanije koje se bave izradom donjeg veša proučavale su različite oblike ženskih grudi da bi kreirale odgovarajuće brushaltere koji bi savršeno pristajali svakom obliku. Ova činjenica je zapravo vrlo interesantna jer nismo nikada mislili da ima baš toliko različitih oblika.

Sama kupovina brushaltera neće nam mnogo pomoći ako ne znamo koji oblik i veličina odgovara baš našem obliku grudi. Zato saznajte koji oblik najviše odgovara vašim i pronađite odgovarajući veš za vas.

Okrugle

Ako imate grudi koje su jednako pune i u gornjem i u donjem delu, onda imate okrugle grudi. Ovakav oblik ne iziskuje neke naročite oblike brushaltera da bi bolje izgledale. Jednostavno priroda je sve odradila za vas.

Grudi 1 Postoji 7 TIPOVA grudi. Koji si ti?
Comments